Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (33)Реферативна база даних (4)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я43<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
СО29269

Науково-технічні розробки та інноваційні технології [Текст] : [зб. анотацій] / Національний ун-т харчових технологій ; відп. ред. В. М. Ковбаса. - 3-тє вид., допов., присвяч. 80-річчю НУХТ. - К. : [РВЦ НУХТ], 2010. - 95 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ковбаса, В. М. (відп. ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА580969

Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания [Текст] : сб. науч. тр. / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; отв. ред. В. И. Оспищев [и др.]. - Х. : [б.в.], 1995. - 317 с. - ISBN 5-7763-9959-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Оспищев, В. И (отв. ред.); Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА588965

Пути повышения эффективности хранения и переработки сельскохозяйственной продукции [Текст] : сб. науч. ст. / ред. С. А. Андронати [и др] ; Научно-техническое общество агропромышленного комплекса, Одесский центр научно-технической и экономической информации Миннауки Украины. - О. : [б.и.], 1999. - 160 с. - (Сельскохозяйственные науки ; вып. 1)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Андронати, С. А. (ред.); Научно-техническое общество агропромышленного комплексаОдесский центр научно-технической и экономической информации Миннауки Украины

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА595914

Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 1999. - 337 с. - ISBN 5-7763-2311-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (відп. ред.); Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА611222

Технология продуктов повышенной пищевой ценности [Текст] : сб. науч. тр. / отв. ред. Л. А. Остроумов ; Кемеровский технологический ин-т пищевой промышленности. - Кемерово : [б.и.], 2000. - 166 с.: рис. - ISBN 5-89289-115-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Остроумов, Л. А. (отв. ред.); Кемеровский технологический институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В346902/Ч. 1
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2002 .
Ч. 1. - Х. : [б.в.], 2002. - 522 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці пр. - ISBN 966-7885-35-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
В347535/Ч. 1
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 594 с. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-7885-55-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В348411/Ч. 1
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ДОД ХДУХТ, 2004 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 651 с. - ISBN 966-7885-68-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського