Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СО29269 Науково-технічні розробки та інноваційні технології [Текст] : [зб. анотацій] / Національний ун-т харчових технологій ; відп. ред. В. М. Ковбаса. - 3-тє вид., допов., присвяч. 80-річчю НУХТ. - К. : [РВЦ НУХТ], 2010. - 95 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, В. М. (відп. ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА580969 Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания [Текст] : сб. науч. тр. / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; отв. ред. В. И. Оспищев [и др.]. - Х. : [б.в.], 1995. - 317 с. - ISBN 5-7763-9959-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Оспищев, В. И (отв. ред.); Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА565464 "Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість", Всеукр. наук.-техн. конф. (1995). Тези доповідей Всеукраїнської науково- технічної конференції "Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість", 17-20 жовтня 1996 р. [Текст] / Український ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1995. - 538 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА588965 Пути повышения эффективности хранения и переработки сельскохозяйственной продукции [Текст] : сб. науч. ст. / ред. С. А. Андронати [и др] ; Научно-техническое общество агропромышленного комплекса, Одесский центр научно-технической и экономической информации Миннауки Украины. - О. : [б.и.], 1999. - 160 с. - (Сельскохозяйственные науки ; вып. 1)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Андронати, С. А. (ред.); Научно-техническое общество агропромышленного комплексаОдесский центр научно-технической и экономической информации Миннауки Украины
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА595914 Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 1999. - 337 с. - ISBN 5-7763-2311-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА611222 Технология продуктов повышенной пищевой ценности [Текст] : сб. науч. тр. / отв. ред. Л. А. Остроумов ; Кемеровский технологический ин-т пищевой промышленности. - Кемерово : [б.и.], 2000. - 166 с.: рис. - ISBN 5-89289-115-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Остроумов, Л. А. (отв. ред.); Кемеровский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | В343877/Ч. 1 Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 386 с.: іл. - ISBN 966-7885-03-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | В343877/Ч. 2 Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000 . Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 298 с. - ISBN 966-7885-03-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВС35392 "Прогрессивные пищевые технологии- третьему тысячелетию", международная научная конференция (2000 ; Краснодар). Международная научная конференция "Прогрессивные пищевые технологии- третьему тысячелетию" [Текст] : тезисы докл., 19-22 сентября 2000г. / гл. ред. А. А. Петрик ; Кубанский гос. технологический ун-т. - Краснодар : [б.и.], 2000. - 491 с.: ил. - ISBN 5-8333-0007-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Петрик, А. А. (гл. ред.); Кубанский гос. технологический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА615687 Пища. Экология. Качество [Текст] : сб. материалов междунар. научно-практ. конф. (Краснообск, 26-27 февраля 2001 г.) / сост. Е. Г. Порсев [и др.] ; Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение, Сибирский научно-исследовательский и проектно-технологический ин-т переработки сельскохозяйственной продукции (СибНИПТИП). - Новосибирск : [б.и.], 2001. - 113 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Порсев, Е. Г (сост.); Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделениеСибирский научно-исследовательский и проектно-технологический институт переработки сельскохозяйственной продукции (СибНИПТИП)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | СО24594 "Информационные технологии для создания экологически чистых производств", международный науч. семинар (2001 ; Москва). Информационные технологии для создания экологически чистых производств. Международный научный семинар, Россия, Москва, 10-11 сентября 2001г. [Text] : сб. докл. / ред. кол. Л. С. Гордеев [и др.] ; Российский химико-технологический ун-т им. Д.И.Менделеева. - М. : РХГУ им. Д.И.Менделеева, 2001. - 80 с.: рис. - Альтернативное название : Information Technologies for Clean Industries. - ISBN 5-7237-0302-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Гордеев, Л. С (ред. кол.); Российский химико-технологический ун-т имени Д. И. Менделеева
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА622712 Наука-сервису: Международная научно-техническая конференция "Химия природных соединений", 15 мая 2001 года. Направление (проблема) "Товароведение, технология и биотехнология пищевых продуктов" [Текст] : сб. ст. / Международная академия естествознания, Академия проблем качества, Международная академия наук высшей школы, Московский гос. ун-т сервиса. - М. : [б.и.], 2001. - 90 с.: табл. - (Качество - сфере сервиса)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Международная академия естествознания; Академия проблем качества; Международная академия наук высшей школы; Московский гос. университет сервиса
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | В344823/Ч. 1 Воронежская гос. технологическая академия. Отчетная научная конференция (39 ; 2000) Материалы XXXIX отчетной научной конференции за 2000 год [Текст] / науч. ред. редкол. В. К. Битюков. - Воронеж, 2001 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.и.], 2001. - 268 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Битюков, В. К. \науч. ред. редкол.\; Воронежская гос. технологическая академия. Отчетная научная конференция(39 ; 2000)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА627500 "Пищевая промышленность - XXI век", всероссийская научно-техническая конференция (2001 ; Тольятти). Материалы всероссийской научно-технической конференции "Пищевая промышленность - XXI век" [Текст] / Тольяттинский гос. ун-т. - Тольятти : [б.и.], 2001. - 85 с. - ISBN 5-8259-0068-3 Посвящается 50-летию высшего образования в г.ТольяттиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Тольяттинский гос. университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | В346902/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2002 . Ч. 1. - Х. : [б.в.], 2002. - 522 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці пр. - ISBN 966-7885-35-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА639064 Актуальные проблемы инноваций с нетрадиционными растительными ресурсами и создания функциональных продуктов [Текст] : материалы 1-й Российской науч.-практ. конф. / ред. В. Н. Зеленкова ; РАЕН, Центральная научная сельскохозяйственная библиотека РАСХН, Национальный ин-т здоровья (Сибирский филиал) Министерства образования РФ, Российская медицинская академия постдипломного образования Минздрава РФ. - М. : [б.и.], 2001. - 318 с. - Библиогр.: в конце ст.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Зеленкова, В. Н. (ред.); РАЕНЦентральная научная сельскохозяйственная библиотека РАСХН; Национальный институт здоровья (Сибирский филиал) Министерства образования РФ; Российская медицинская академия постдипломного образования Минздрава РФ
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | В347535/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 594 с. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-7885-55-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | СО27465 "Харчові технології-2006", міжнародна науково-практична конференція (2 ; 2006 ; Одеса). Тези доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Харчові технології-2006", 17-19 жовтня 2006 р., м. Одеса [Текст] / ред. кол. Б. В. Єгоров [та ін.] ; Одеська національна академія харчових технологій. - О. : [б.в.], 2006. - 216 с. - ISBN 966-8145-18-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Єгоров, Б. В. (ред. кол.); Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | С10688/Ч. 1 "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (73 ; 2007 ; Київ). 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2007р. [Текст] / ред. кол. В. О. Колосюк [та ін] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007 . Ч. 1 / Національний університет харчових технологій (Київ). - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 148 с. - Альтернативна назва : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007р. (назва обкл.)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Колосюк, В. О \ред. кол.\; Національний університет харчових технологій (Київ)"Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів(73 ; 2007 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | С10688/Ч. 2 "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (73 ; 2007 ; Київ). 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2007р. [Текст] / ред. кол. В. О. Колосюк [та ін] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007 . Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 152 с. - Альтернативна назва : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007р. (назва обкл.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Колосюк, В. О \ред. кол.\; "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів(73 ; 2007 ; Київ)Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|