Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я431<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ВА565464
"Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість", Всеукр. наук.-техн. конф. (1995).
Тези доповідей Всеукраїнської науково- технічної конференції "Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість", 17-20 жовтня 1996 р. [Текст] / Український ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1995. - 538 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
С10688/Ч. 1
"Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (73 ; 2007 ; Київ).

73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2007р. [Текст] / ред. кол. В. О. Колосюк [та ін] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007 .
Ч. 1 / Національний університет харчових технологій (Київ). - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 148 с. - Альтернативна назва : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007р. (назва обкл.)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Колосюк, В. О \ред. кол.\; Національний університет харчових технологій (Київ)"Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів(73 ; 2007 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
С10688/Ч. 2
"Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (73 ; 2007 ; Київ).

73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2007р. [Текст] / ред. кол. В. О. Колосюк [та ін] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007 .
Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 152 с. - Альтернативна назва : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007р. (назва обкл.)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Колосюк, В. О \ред. кол.\; "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів(73 ; 2007 ; Київ)Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
С10560/Ч. 2
"Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів (71 ; 2005 ; Київ).

71-ша наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті" [Текст] : програма і матеріали конф.: 18-19 квітня 2005р. / ред. кол. В. О. Колосюк [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2005 .
Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 132 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Колосюк, В. О \ред. кол.\; "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів(71 ; 2005 ; Київ)Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
В352371/1
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчен. і студ., 20 квіт. 2010 р. : у 2 ч. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010 .
Ч. 1. - 2010. - 409 с. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-148-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \редкол.\; Михайлов, В. М. \редкол.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі; "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі", Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і студентів(2010 ; Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р123461

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару м. Полтава, 23 трав. 2013 р. / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Галуз. н.-д. лаб. харч. виробництв, Каф. технол. обладнання харч. виробництв і торгівлі ; наук. кер. семінару проф. В. О. Дорохін. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 33 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-966-184-226-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дорохін, В. О. (наук. кер.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Галузева науково-дослідна лабораторія харчових виробництв. Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі"Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2013 ; Полтава)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ІВ218478
North and East European congress on food (2 ; 2013 ; Kyiv).
The Second North and East European congress on food (NEEFood-2013), May 26-29, 2013 [Text] : book of abstracts / Nat. univ. of food technologies, Assoc. "Higher educational institutions a. enterprises of food industry UkrUFoST". - Kyiv : NUFT, 2013. - 267 p. - 70 прим. - ISBN 978-966-612-141-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
National university of food technologies (Kyiv); "Higher educational institutions and enterprises of food industry UkrUFoST", association

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА771192

Проблеми механізації виробництва та технології переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : матеріали міжнар. наук.-техн. конф. (17 квіт. 2013 р.) : (тези доп.) / Півд. філ. Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України "Крим. агротехнол. ун-т" ; [редкол.: Беренштейн І. Б. та ін. ]. - Сімф. : АРІАЛ, 2013. - 62, [1] с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-617-648-190-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Беренштейн, І. Б. (ред.); Бабицький, Л. Ф. (ред.); Шляпников, В. О. (ред.); Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ). "Кримський агротехнологічний університет", південний філіал; "Проблеми механізації виробництва та технології переробки сільськогосподарської продукції", міжнародна науково-технічна конференція (2013 ; Сімферополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р125474

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 20 берез. 2014 р.) / Укоопспілка, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Галуз. н.-д. лаб. харч. вир-в. - Полтава : ПУЕТ, 2014. - 45 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 45 прим. - ISBN 978-966-184-155-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Галузева науково-дослідна лабораторія харчових виробництв; "Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2014 ; Полтава)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА789391

Особливості переробних технологій в органічному виробництві [Текст] : матеріали наук.-практ. семінару, 16 трав. 2014 р. / Асоц. виробників орган. продукції "Україна Схід Органік" [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 66 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Матеріали науково-практичного семінару "Особливості переробних технологій в органічному виробництві", 16 травня 2014 року, Харків. - Текст укр. та рос. - Бібліогр. в кінці ст. - 40 прим. - ISBN 978-966-405-347-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (ред.); Головко, М. П. (ред.); Грінченко, О. О. (ред.); "Україна Схід Органік", асоціація виробників органічної продукції; Дослідний інститут органічного сільського господарства; Харківський державний університет харчування та торгівліНаціональна академія аграрних наук України (Київ); Інститут рослинництва імені В. Я. Юр'єва (Харків); "Особливості переробних технологій в органічному виробництві", науково-практичний семінар (2014 ; Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р130260

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 14 квіт. 2016 р.) / Укоопспілка, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Галуз. н.-д. лаб. харч. вир-в ; наук. керівник семінару д-р техн. наук, проф. Т. В. Капліна. - Полтава : ПУЕТ, 2016. - 44, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 30 прим. - ISBN 978-966-184-226-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капліна, Т. В. (наук. керівник.); Укоопспілка"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки. Галузева науково-дослідна лабораторія харчових виробництв; "Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2016 ; Полтава)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р138478

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 15 квіт. 2021 р.) / наук. керівник семінару д-р техн. наук, доц. В. О. Скрипник ; ВНЗ Укоопсілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Навч.-наук. ін-т харч. технологій, готел.-ресторан. та турист. бізнесу. - Полтава : ПУЕТ, 2021. - 39, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 20 прим. - ISBN 978-966-184-402-4
Присвяч. 60-річчю освіт. діяльності ВНЗ Укоопсілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі".

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скрипник, В. О. (керівник.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки (Навчально-науковий інститут харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу)"Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2021 ; Полтава)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського