![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Крокошенко О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р113374 Крокошенко, Олена Яківна. Методичні вказівки до організації самостійної роботи студентів та магістрантів з дисципліни "Автоматика та автоматизація виробничих процесів у харчовій промисловості" [Текст] / О. Я. Крокошенко ; Державний заклад "Луганський національний ун-т ім. Тараса Шевченка". Кафедра харчових технологій. - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т.Шевченка", 2009. - 40 с. - Бібліогр.: с. 40Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". Кафедра харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА732517 Крокошенко, Олена Яківна. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних дисциплін" за профілем підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" [Текст] : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" (профіль підготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування") / О. Я. Крокошенко ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2010. - 54 с. : табл. - Бібліогр.: с. 52-53. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА732833 Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни "Охорона праці в галузі" [Текст] : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" / Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. Я. Крокошенко, О. І. Кірєєва ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Тараса Шевченка", 2010. - 84 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Крамаренко, Дмитро Павлович; Своєволіна, Галина Василівна; Крокошенко, Олена Яківна; Кірєєва, Олена Іванівна; "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|