![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Купчик М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА587793 Охорона праці [Текст] : лабораторний практикум: Навч. посібник для студ. вузів / М. П. Купчик [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Основа, 1998. - 224 с. - ISBN 966-7233-07-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, М. П.; Гандзюк, М. П.; Степанець, І. Ф.; Вендичанський, В. Н.; Литвиненко, А. М.; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р86177 Кузьменко, Борис Володимирович. Основи ергономіки [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Основи охорони праці" для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / Б. В. Кузьменко, М. П. Купчик ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1999. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА596135 Основи охорони праці [Текст] : підруч. для студ. вищих закладів освіти харчової пром-сті / М. П. Купчик [та ін.] ; ред. М. П. Купчик, М. П. Гандзюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 2000. - 409 с. - Бібліогр.: с. 408-409. - ISBN 966-7233-19-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, М. П.; Гандзюк, М. П.; Степанець, І. Ф.; Вендичанський, В. Н.; Литвиненко, А. М.; Купчик, М. П. (ред.); Гандзюк, М. П. (ред.); Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р95076 Охорона праці в галузі. Розрахунки виробничого освітлення з використанням ПЕОМ [Текст] : метод. вказ. до викон. розрахункових робіт для студ. кваліфікаційного рівня - спец. та магістр ф-тів автоматизації і компьютерних систем та енергетичного денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Литвиненко, М. П. Купчик. - К. : НУХТ, 2002. - 8 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Литвиненко, Анатолій Михайлович (уклад.); Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р95075 Охорона праці в галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. занять на тему: "Розрахунок систем механічної вентиляції" для студ. спец. 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв", 7.090223 "Машини та технологія пакування", 7.090226 "Обладнання фарм. та мікробіол. промисловості", 7.090264 "Машини та технологія переробки використаної упаковки" напряму "Інженерна механіка" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. С. Гуць, М. П. Купчик. - К. : НУХТ, 2002. - 22 с.: рис. - Бібліогр.: с. 22Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуць, Віктор Степанович (уклад.); Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА658048 Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 126 с.: іл. - Бібліогр.: с. 124-126Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА658148 Безпека життєдіяльності [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / М. П. Купчик [та ін.] ; ред. М. П. Купчик, М. М. Яцюк ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2004. - 372 с.: рис. - ISBN 966-612-031-3Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович; Яцюк, Микита Мефодійович; Слободян, Ольга Петрівна; Пушанко, Наталія Миколаївна; Прокопенко, Олександр Іванович; Купчик, Михайло Петрович (ред.); Яцюк, Микита Мефодійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р104012 Технологія пектину та пектинопродуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик, І. О. Крапивницька. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Крапивницька, Ірина Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р104415 Хімія сировини виробництв цукристих речовин [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик, І. О. Крапивницька. - К. : НУХТ, 2005. - 14 с. - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Крапивницька, Ірина Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р105936 Технологія цукристих речовин [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : [б.в.], 2005. - 29 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В356034/1 Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 1 : Вирощування та зберігання цукрових буряків. Видобування сахарози = Cultivation and storage of sugar beets. Eextraction of sucrose. - 2015. - 287 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 284. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-5-7 (Т. 1)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В356034/2 Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 2 : Очищення дифузійного соку = Purification of diffusion juice. - 2015. - 271 с. : рис. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 266-270. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-6-4 (Т. 2)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В356034/3 Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 3 : Кристалізація = Crystallization. - 2015. - 207 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-7-1 (Т. 3)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СО37124 Купчик, Микола Мусійович. Стежками Тимка Падури (Хронологія та географія життя і творчості) [Текст] : [біогр. повість] : Drogami Timka Padury (Chronologia i geografia życia i twórczości) / Микола Купчик ; [пер. на пол. Ю. Войціцький]. - Вінниця : Твори, 2019. - 107, [1] с. : іл. - Текст парал. укр., пол. - Бібліогр.: с. 105-[108]. - 1000 прим. - ISBN 978-966-949-144-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Войціцький, Юрій (пер.); Падура, Тимко (1801–1871) (про нього); Kupczyk, Mykoła
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|