Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Кіптела Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА340279 Кіптела, Людмила Василівна. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА792092 Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 166 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-351-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА792216 Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв [Текст] : навч. посіб. / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 149 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-149. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-352-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА795156 Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-355-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|