Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (17)Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Некоз О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ВА590673
Сухенко, Ю. Г..
Технологічні методи забезпечення довговічності обладнання харчової промисловості [Текст] / Ю. Г. Сухенко [та ін]. - К. : Елерон, 1993. - 100 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Некоз, О. І.; Стечишин, М. С.

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА630259

Технологія конструкційних матеріалів [Текст] : підр. для студ. механічних спец. вищ. навч. закладів / М. А. Сологуб [та ін.] ; ред. М. А. Сологуб. - 2-ге вид., перероб. і доп. - К. : Вища школа, 2002. - 374 с.: рис. - ISBN 966-642-033-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сологуб, Микола Аврамович; Рожнецький, Ігор Олександрович; Некоз, Олександр Іванович; Горпенюк, Микола Антонович; Прейс, Георгій Олександрович; Сологуб, Микола Аврамович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА600903

Кавітаційні пристрої в харчовій, переробній та фармацевтичній промисловості [Текст] / О. А. Литвиненко [та ін.]. - К. : РВЦ УДУХТ, 1999. - 88 с. - Бібліогр.: с. 75-86. - ISBN 966-612-004-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-5 
 Л81-5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Немирович, Петро Михайлович; Кондрат, Здіслав

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р97200

Програма технологічної машинобудівної практики студентів спеціальностей 6.090200 "Обладнання харчових і переробних виробництв", "Машини і технології пакування", "Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості", "Машини і технології переробки використаної упаковки" [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. І. Некоз [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 11 с. - Бібліогр.: с.11.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Некоз, Олександр Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р98661

Технологія конструкційних матеріалів і матеріалознавство [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв", "Машини і технологія пакування", "Обладнання фармацевтичної і мікробіологічної промисловості", "Машини і технології переробки використаної упаковки" денної, заоч. та скороченої форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. І. Некоз, М. А. Сологуб. - К. : НУХН, 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Некоз, Олександр Іванованович (уклад.); Сологуб, Микола Аврамович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВС58120
Некоз, Олександр Іванович.
Проектування м'ясорізальних вовчків [Текст] : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підгот. "Машинобудування" / О. І. Некоз, О. В. Батраченко ; Черкас. держ. технол. ун-т. - Черкаси : ЧДТУ, 2014. - 221 с. : рис. - Бібліогр.: с. 178-181. - 300 прим. - ISBN 978-966-402-136-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Батраченко, Олександр Вікторович; Черкаський державний технологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА856284
Некоз, Олександр Іванович.
Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв [Текст] : підруч. для здобувачів вищ. освіти, які навчаються за спец. "Галузеве машинобудування" / [Некоз О. І. та ін.] ; Черкас. держ. технол. ун-т. - Харків : Новий курс, 2021. - 639 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 585-590. - 300 прим. - ISBN 978-617-7886-19-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Осипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Філімонова, Надія Вікторівна; Черкаський державний технологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
С11837/2
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, А. І. (ред.); Колосюк, В. О. (ред.); Буравченкова, С. Б. (ред.); Береговий, С. І. (ред.); Степанюк, О. В. (ред.); Кітов, М. Г. (ред.); Салатюк, Н. М. (ред.); Корж, Ю. М. (ред.); Заїнчковський, А. О. (ред.); Сологуб, О. П. (ред.); Чернелевський, Л. М. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Шеремет, О. О. (ред.); Говорушко, Т. А. (ред.); Міненко, М. А. (ред.); Король, А. М. (ред.); Мартиненко, М. А. (ред.); Полумбрик, О. М. (ред.); Шульга, С. І. (ред.); Грабовська, О. В. (ред.); Костенко, Є. Є. (ред.); Шапран, Л. Ю. (ред.); Смірнова, Є. С. (ред.); Цімох, Т. Ф. (ред.); Якименко, О. М. (ред.); Гуць, В. С. (ред.); Слободян, О. П. (ред.); Логвін, В. М. (ред.); Пешук, Л. В. (ред.); Поліщук, Г. Є. (ред.); Осейко, М. І. (ред.); Таран, В. М. (ред.); Мирончук, В. Г. (ред.); Ковбаса, В. М. (ред.); Дробот, В. І. (ред.); Дорохович, А. М. (ред.); Шаповаленко, О. І. (ред.); Карпов, О. В. (ред.); Сімахіна, Г. О. (ред.); Доценко, В. Ф. (ред.); Левандовський, Л. В. (ред.); Прядко, М. О. (ред.); Балюта, С. М. (ред.); Мазуренко, О. Г. (ред.); Соколенко, А. І. (ред.); Коваленко, Б. Д. (ред.); Некоз, О. І. (ред.); Серьогін, О. О. (ред.); Ладанюк, А. П. (ред.); Самсонов, В. В. (ред.); Шевченко, О. Ю. (ред.); Акутіна, Н. В. (ред.); Пушанко, Н. М. (ред.); Шаран, А. В. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського