Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Некрасов П$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. | ДС84148 Некрасов, Павло Олександрович. Ферментна технологія модифікування жирів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 124 арк. - арк. 107-117Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА330183 Некрасов, Павло Олександрович. Ферментна технологія модифікування жирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 21 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА606678 Проблемы урожая [Текст] : сб. ст. / А. Л. Вайнштейн [и др.] ; ред. А. Чаянов. - М. : Экономическая жизнь, 1926. - 338 с. - (Труды / НИИ сельско-хозяйственной экономики)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Вайнштейн, А. Л.; Давидович, М.; Некрасов, П.; Розов, Н.; Обухов, В.; Чаянов, А. (ред.); НИИ сельско-хозяйственной экономики
Видання зберігається у :
| 4. | ВА646351 Емельянов, Виталий Михайлович. Защита населения и территорий в чрезвычайных ситуациях [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов / В. М. Емельянов [и др.] ; Московский гос. ун-т им. М.В.Ломоносова. - М. : Академический Проект, 2003. - 474 с.: рис. - (Gaudeamus). - Библиогр.: с. 468-470. - ISBN 5-8291-0219-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коханов, Владимир Николаевич; Некрасов, Павел Алексеевич; Московский гос. университет имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 5. | ВА681059 Данилова, Людмила Андріївна. Технологія пива [Текст] : навч. посібник для студ. усіх форм навч. напряму "Харчова технологія та інженерія" / Л. А. Данилова, П. О. Некрасов ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 224 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 197. - ISBN 966-593-470-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Некрасов, Павло Олександрович; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р107232 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія та технічна мікробіологія сировини і продуктів" для студентів усіх форм навчання зі спеціальності 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" [Текст] / уклад. Л. А. Данилова, П. О. Некрасов ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р107241 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи ферментології" для студентів усіх форм навчання зі спеціальностей 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" і 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. П. О. Некрасов, Л. А. Данилова. - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА676440 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія пива" для студентів усіх форм навчання зі спеціальності 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. Л. А. Данилова, П. О. Некрасов. - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 84 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 68Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА378171 Некрасов, Павло Олександрович. Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 36 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ДС128677 Некрасов, Павло Олександрович. Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 389 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 332-389.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА757788 Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників" / [Ф. Ф. Гладкий та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : Підручник НТУ "ХПІ", 2012. - 199 с. + 5 арк. рис. - Бібліогр.: с. 197-199. - 500, 1-й з-д 1-50 прим. - ISBN 978-966-2426-56-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА779156 Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. для судентів ВНЗ / [Ф. Ф. Гладкий та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - 2-ге вид., переробл. - Харків : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 202 с. : рис., табл. + 5 арк. дод. - Бібліогр.: с. 199-202. - 500 (1-й з-д 1-200) прим. - ISBN 978-617-687-002-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; Федякіна, З. П.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА789589 Научно-практические основы технологии бродильных производств [Текст] : учеб. пособие для студентов всех форм обучения по направлению 6.051701 "Пищевые технологии и инженерия" по специальности 7(8).05170106 "Технологии продуктов брожения и виноделия" / [Ф. Ф. Гладкий и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". - Харьков : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 199 с. - Бібліогр.: с. 199. - 300 (1-й з-д 1-100) прим. - ISBN 978-617-687-042-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федор Федорович; Данилова, Людмила Андреевна; Некрасов, Павел Александрович; Демидов, И. Н.; Березка, Т. А.; "Харьковский политехнический институт", национальный технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА830228 Сенсорний аналіз харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ" : Технол. центр, 2018. - 131 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 130-131. - 300 прим. - ISBN 978-617-7319-16-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Куниця, К. В.; Мольченко, С. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА846173 Жирнокислотний, стериновий та ацилгліцериновий склад олій і жирів [Текст] : довід. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" / І. В. Левчук [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Київ : Сталь, 2020. - 205, [2 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 193-202. - 500 прим. - ISBN 978-617-676-162-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левчук, Ірина Володимирівна; Некрасов, Павло Олександрович; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Голубець, Ольга Валеріївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|