Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (12)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Сачко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
ВА766022
Кондратьєва, Ірина Володимирівна.
Екологічна паспортизація підприємств та територій [Текст] : навч. посіб. / І. В. Кондратьєва, А. В. Сачко, І. М. Кобаса ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2012. - 159 с. : табл. - Бібліогр.: с. 158-159. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна; Кобаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р123392
Сачко, Анастасія Валеріївна.
Хіміко-аналітична експертиза об'єктів довкілля, сировини та харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / А. В. Сачко, І. В. Кондратьєва, І. М. Кобаса ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2012. - 31 с. : табл. - Бібліогр.: с. 31. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кондратьєва, Ірина Володимирівна; Кобаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В354967/1
Методи контролю якості харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2013 .
Ч. 1 / уклад.: І. М. Кобаса, М. М. Воробець, А. В. Сачко. - 2013. - 31 с. : табл. - Бібліогр.: с. 31. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кобаса, І. М. (уклад.); Воробець, М. М. (уклад.); Сачко, А. В. (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА795648

Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [Володарчик Р. П. та ін.] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2015. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці частин. - 100 прим. - ISBN 978-966-423-303-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Володарчик, Роман Петрович; Кобаса, Ігор Михайлович; Воробець, Марія Михайлівна; Кондратьєва, Ірина Володимирівна; Сачко, Анастасія Валеріївна; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА803948
Сачко, Анастасія Валеріївна.
Оптичні методи аналізу [Текст] : навч. посіб. / А. В. Сачко, І. М. Кобаса ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2016. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кобаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА824098
Воробець, Марія Михайлівна.
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації [Текст] : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-92. - 50 прим.
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна; Ковбаса, Ігор Михайлович; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА848336

Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2021. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 88. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА848254

Інструментальні методи аналізу харчової продукції [Текст] : навч. метод. посіб. / [уклад. А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 с. : рис. - Бібліогр.: с. 77. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Дійчук, Володимир Васильович (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р138409

Органолептичний аналіз харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до лаб. робіт / [уклад.: М. М. Воробець та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2020. - 31 с. : табл. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА867569

Харчові техології: особливості виготовлення й оцінки якості рослинних жирів та цукру [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко, О. В. Сема, М. М. Воробець] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2023. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-423-787-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського