Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 356
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ200612 Saalfeld, Udo. Charakterisierung pulverisierter Sauerteige und Möglichkeiten ihrer qualitativen Bestimmung im Brot [Text] : Diss. / U. Saalfeld ; Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften. - Hannover : [б.в.], 1999. - 175 S.: Abb. - Бібліогр.: S.149-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften
Видання зберігається у :
| 2. | MFI1998/1-2 Merseburger, Tobias. Entwicklung eines Hebelersatzes zur Herstellung von Weizenmehlbrot [Text] : Abh. / T. Merseburger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 102 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9482) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
| 3. | MFI5722/1-3 Baier-Schenk, Astrid. Freezing of bread dough-an investigation on water [Текст] : diss. / A. Baier-Schenk ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2005. - 160 p.: fig. - (ETH-Diss ; 16072) 3 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
| 4. | MFI3061/1-2 Cunin Dalvand, Catherine. Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Text] : diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
| 5. | ІВ222012 Groß, Frauke. Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ІВ216432 Fedosova, Kateryna Serhiivna. State of the art in bread production [Text] / K. Fedosova, L. Kaprelyants, S. Fedosov ; Odessa nat. acad. of food technologies. - Odessa : [TES], 2012. - 105 p. : tab. - Помилка в транслітерації прізвища 2-го авт. Див. також правильне формулювання: L. Karpeliants . - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-966-2389-51-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Kaprelyants, Leonid Viktorovych; Капрельянц, Леонід Вікторович ; Fedosov, Serhii Nykyforovych; Федосов, Сергій Никифорович; Karpeliants, Leonid Viktorovych (Згідно Постанови Кабміну України №55 2010 р.); Федосова, Катерина Сергіївна; Odessa national academy of food technologies (Odessa)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ІВ206711 Ceglińska, Alicja. Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 8. | ВА864764 Лозова, Тетяна Михайлівна. Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА799727 Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-617-7204-03-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія В'ячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна (заг. ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | Р102970 Інструкція щодо попередження картопляної хвороби хліба. І-158.00389676.001-2003 [Текст] / Державний департамент продовольства, Державна акціонерна компанія "Хліб України", Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Офіц. вид. - К. : [б.в.], 2004. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Державний департамент продовольства; Державна акціонерна компанія "Хліб України"; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | Р103448 Інструкція щодо попередження картопляної хвороби хліба. І-158.00389676.001-2003 [Текст] / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Державна акціонерна компанія "Хліб України", Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : [б.в.], 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваДержавна акціонерна компанія "Хліб України"; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА841043 Інтелектуальні системи управління виробництвом хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. П. Хорольський [та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. В. П. Хорольського ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2019. - 203 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-203. - 300 прим. - ISBN 978-617-7784-12-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хорольський, Валентин Петрович; Коренець, Юрій Миколайович; Возняк, Андрій Васильович; Омельченко, Олександр Володимирович; Заікіна, Дар'я Павлівна; Копайгора, Ольга Костянтинівна; Шеїна, Аліна Вікторівна; Хорольський, Валентин Петрович (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА423474 Кравченко, Олександр Іванович. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА601683 Каспрук, Леонід Андрійович. А хліб-вічний (про Хмельницьке колективне виробничо-торговельне підприємство "Хлібокомбінат") [Текст] / Л. А. Каспрук. - Хмельницький : Поділля, 2000. - 174 с.: іл. - ISBN 966-7158-49-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ДС48247 Маноха, Людмила Юрьевна. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юрьевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 109 л.+прил. - л.: 104-108Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | РА368724 Шаруда, Світлана Сергіївна. Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Шаруда Світлана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ДС112329 Шаруда, Світлана Сергіївна. Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Шаруда Світлана Сергіївна ; Нац. ун-т. харч. технологій . - К., 2009. - 216 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 174-185.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | РА401172 Швед, Сергій Миколайович. Автоматизоване управління виробництвом хліба з підсистемою оперативної корекції технологічних режимів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Швед Сергій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | РА288952 Маноха, Людмила Юріївна. Автоматизоване управління ресурсами потужностей хлібокомбінату [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юріївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|