Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (376)Автореферати дисертацій (38)Реферативна база даних (522)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 356
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ200612
Saalfeld, Udo.
Charakterisierung pulverisierter Sauerteige und Möglichkeiten ihrer qualitativen Bestimmung im Brot [Text] : Diss. / U. Saalfeld ; Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften. - Hannover : [б.в.], 1999. - 175 S.: Abb. - Бібліогр.: S.149-161

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften

Видання зберігається у :

2.
MFI1998/1-2
Merseburger, Tobias.
Entwicklung eines Hebelersatzes zur Herstellung von Weizenmehlbrot [Text] : Abh. / T. Merseburger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 102 S.:Abb. - (Diss ETH ; 9482)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

3.
MFI5722/1-3
Baier-Schenk, Astrid.
Freezing of bread dough-an investigation on water [Текст] : diss. / A. Baier-Schenk ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2005. - 160 p.: fig. - (ETH-Diss ; 16072)
3 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

4.
MFI3061/1-2
Cunin Dalvand, Catherine.
Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Text] : diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

5.
ІВ222012
Groß, Frauke.
Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ІВ216432
Fedosova, Kateryna Serhiivna.
State of the art in bread production [Text] / K. Fedosova, L. Kaprelyants, S. Fedosov ; Odessa nat. acad. of food technologies. - Odessa : [TES], 2012. - 105 p. : tab. - Помилка в транслітерації прізвища 2-го авт. Див. також правильне формулювання: L. Karpeliants . - Бібліогр. в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-966-2389-51-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л83 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Kaprelyants, Leonid Viktorovych; Капрельянц, Леонід Вікторович ; Fedosov, Serhii Nykyforovych; Федосов, Сергій Никифорович; Karpeliants, Leonid Viktorovych (Згідно Постанови Кабміну України №55 2010 р.); Федосова, Катерина Сергіївна; Odessa national academy of food technologies (Odessa)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ІВ206711
Ceglińska, Alicja.
Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

8.
ВА864764
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-9 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА799727

Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-617-7204-03-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л83,0 
 Л86,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія В'ячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна (заг. ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р102970

Інструкція щодо попередження картопляної хвороби хліба. І-158.00389676.001-2003 [Текст] / Державний департамент продовольства, Державна акціонерна компанія "Хліб України", Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Офіц. вид. - К. : [б.в.], 2004. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Державний департамент продовольства; Державна акціонерна компанія "Хліб України"; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р103448

Інструкція щодо попередження картопляної хвороби хліба. І-158.00389676.001-2003 [Текст] / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Державна акціонерна компанія "Хліб України", Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : [б.в.], 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваДержавна акціонерна компанія "Хліб України"; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА841043

Інтелектуальні системи управління виробництвом хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. П. Хорольський [та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. В. П. Хорольського ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2019. - 203 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-203. - 300 прим. - ISBN 978-617-7784-12-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Хорольський, Валентин Петрович; Коренець, Юрій Миколайович; Возняк, Андрій Васильович; Омельченко, Олександр Володимирович; Заікіна, Дар'я Павлівна; Копайгора, Ольга Костянтинівна; Шеїна, Аліна Вікторівна; Хорольський, Валентин Петрович (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА423474
   Кравченко, Олександр Іванович.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Кравченко Олександр Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА601683
Каспрук, Леонід Андрійович.
А хліб-вічний (про Хмельницьке колективне виробничо-торговельне підприємство "Хлібокомбінат") [Текст] / Л. А. Каспрук. - Хмельницький : Поділля, 2000. - 174 с.: іл. - ISBN 966-7158-49-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС48247
Маноха, Людмила Юрьевна.
Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юрьевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 109 л.+прил. - л.: 104-108

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-6 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА368724
Шаруда, Світлана Сергіївна.
Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Шаруда Світлана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС112329
Шаруда, Світлана Сергіївна.
Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Шаруда Світлана Сергіївна ; Нац. ун-т. харч. технологій . - К., 2009. - 216 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 174-185.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА401172
Швед, Сергій Миколайович.
Автоматизоване управління виробництвом хліба з підсистемою оперативної корекції технологічних режимів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Швед Сергій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА288952
Маноха, Людмила Юріївна.
Автоматизоване управління ресурсами потужностей хлібокомбінату [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юріївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-6 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського