Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (51)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС49014
Рыбникова, Алла Владимировна.
Разработка технологии производства хлебобулочных изделий с повышенным содержанием белков растительного и животного происхождения [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рыбникова Алла Владимировна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 165 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА289597
Рибнікова, Алла Володимирівна.
Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білків рослинного та тваринного походження [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рибнікова Алла Володимирівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА295511
Корж, Тамара Володимирівна.
Розробка технології виробництва хліба з використанням бурих водоростей та продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Володимирівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС52592
Корж, Тамара Владимировна.
Разработка технологии производства хлеба с использованием бурых водорослей и продуктов их переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Владимировна ; Министерство высшего и среднего специального образования Украины. - К., 1996. - 300 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Министерство высшего и среднего специального образования Украины

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС52474
Шидловская, Елена Брониславовна.
Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС59168
Лебеденко, Татьяна Евгеньевна.
Разработка комплексных улучшителей для хлебопекарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.Е.Лебеденко ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 248 л. - л. 182-210

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА301654
Сімакова, Ольга Олександрівна.
Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Сімакова Ольга Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС60890 з дод.
   Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА302100
   Лебеденко, Тетяна Євгеніївна.
Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Лебеденко Тетяна Євгеніївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій; Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА302479
   Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС58764
Симакова, Ольга Александровна.
Разработка технологии изделий из дрожжевого теста с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Симакова Ольга Александровна ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 154 л.: ил. + прил. - л. 132-154

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный коммерческий институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС62498
Нікончук, Олена Анатоліївна.
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 223 л. - л. 148-163

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА306460
Нікончук, Олена Анатоліївна.
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА319071
Ситник, Інна Петрівна.
Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / І.П.Ситник ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС75038
Ситник, Інна Петрівна.
Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ситник Інна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 144-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС74696
Савчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Савчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 260 арк. - арк. 156-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА319103
Савчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.І.Савчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА332641
Удворгелі, Лариса Іванівна.
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС83518
Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.А.Сильчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 217 арк.: рис. - арк. 138-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС84321
Удворгелі, Лариса Іванівна.
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 192 арк. - арк. 144-164

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського