Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | MFI3061/1-2 Cunin Dalvand, Catherine. Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Text] : diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ222012 Groß, Frauke. Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА340790 Євсеєнко, Тетяна Петрівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС95923 Євсеєнко, Тетяна Петрівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 245 арк. - арк. 165-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА358949 Бошкова, Ольга Леонідівна. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА354435 Бошкова, Ольга Леонідівна. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС108596 Бошкова, Ольга Леонидовна. Сушка короткорезаных макаронных изделий с применением микроволнового электромагнитного поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонидовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 202 л. - Библиогр.: л. 133-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ10775 ДСТУ 7043:2020 Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 7043:2009 ; Чинний від 2021-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ4425 ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ6831 ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 14 с. : рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ6951 ДСТУ 7347:2013 Вироби макаронні. Терміни та визначення понять [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 26 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ11272 ДСТУ EN 13379:2018 (EN 13379:2001 + А1:2013, IDT) Виробництво макаронних виробів. Розподілювачі, машини для знімання та різання, механізми повернення та накопичування бастунів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16500:2016 (EN 16500:2014, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА310479 Волощук, Галина Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС67113 Волощук, Галина Іванівна. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 236 арк. - арк. 156-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА646057 Гончаров, Марен Антонович. Свой макаронный цех [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2004. - 231 с.: рис., табл. - (Серия "Проверенные технологии процветания и успеха"). - Библиогр.: с. 229. - ISBN 966-637-166-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сазонов, Александр Захарович; Толкачев, Василий Иосифович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС134476 Грибков, Сергій Віталійович. Розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління макаронним виробництвом [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Грибков Сергій Віталійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 160 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 111-126.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
17. | РА396181 Грибков, Сергій Віталійович. Розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління макаронним виробництвом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Грибков Сергій Віталійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 18 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА409313 Карпик, Галина Вікторівна. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Карпик Галина Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА587855 Каспрук, Леонід. Хмельницька макаронна фабрика та її люди [Текст] / Л. Каспрук. - Хмельницький : [б.в.], 1998. - 110 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА338705 Колісниченко, Тетяна Олександрівна. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |