Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 247
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА631065 Агафонова, Людмила Григорівна. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Г. Агафонова, О. Є. Агафонова ; Київський ун-т туризму, економіки і права. - К. : Знання України, 2002. - 352 с.: іл. - Бібліогр.: с. 298-308. - ISBN 966-7999-44-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Агафонова, Ольга Євгенівна; Київський університет туризму, економіки і права
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | Р94099 Фельдман, И. А.. Пути к успеху в ресторанном бизнесе [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Украинский Центр духовной культуры, 2002. - 40 с. - Библиогр.: с.40. - ISBN 966-628-034-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС78848 Шинкарь, Светлана Николаевна. Эффективность управленческой информации в предприятиях ресторанного хозяйства [Текст] : дис... канд. экон. наук: 08.07.05 / Шинкарь Светлана Николаевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 267 л. - Библиогр.: л. 182-195Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА636920 Структурні зміни на ринку ресторанного господарства [Текст] / А. О. Аветисова [та ін.] ; заг. ред. А. О. Аветисова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. - 177 с.: табл. - Бібліогр.: с. 174-176. - ISBN 966-7634-63-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Аветисова, А. О.; Левченко, М. М.; Палій, Н. С.; Роберман, Н. Д.; Сорока, С. В.; Аветисова, А. О. (заг. ред.); Донецький державний університет економіки і торгівлі імені Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА325252 Шинкар, Світлана Миколаївна. Ефективність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Шинкар Світлана Миколаївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | Р101666 Програма та робоча програма дисципліни "Економіка підприємства ресторанного господарства" для студентів магістеріуму спеціальності 8.091711 "Технологія харчування" спеціалізації "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Г. Міска. - К. : [б.в.], 2003. - 36 с. - Бібліогр.: с. 34-36Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Міска, Віктор Григорович (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА643179 Нечаюк, Лідія Іванівна. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш ; Центр навчальної літератури, Київський національний ун-т культури і мистецтв. - К. : Центр Навчальної Літератури, 2003. - 346 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-8253-28-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Телеш, Наталія Олександрівна; Центр навчальної літературиКиївський національний університет культури і мистецтв
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА330461 Лукашова, Людмила Віталіївна. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Лукашова Людмила Віталіївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС81268 Лукашова, Людмила Віталіївна. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Лукашова Людмила Віталіївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 325 арк. - арк. 194-205Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВС39438 Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : зб. наук. пр. / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : КНТЕУ, 2004. - 208 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-629-109-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА662906 Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : матеріали Всеукр. студ. конф., 22-23 лютого 2005 р. / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. М. І. Пересічний. - К. : [б.в.], 2005. - 251 с. - Альтернативна назва : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференції "Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку", 22-23 лютого 2005 рокуРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, М. І. (відп. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА668210 Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : підручник / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. Н. О. П'ятницька ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 631 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 618-624. - ISBN 966-629-176-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Благополучна, Наталя Петрівна; Гайовий, Іван Іванович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА342329 Расулова, Алла Миколаївна. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Расулова Алла Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА342602 Сушко, Ольга Володимирівна. Рекламні стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Сушко Ольга Володимирівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА344454 Тупчій, Валентина Анатоліївна. Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Валентина Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС93369 Сушко, Ольга Владимировна. Рекламные стратегии предприятий ресторанного хозяйства [Текст] : дис... канд. экон. наук: 08.06.01 / Сушко Ольга Владимировна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2006. - 183 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 171-181Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА676706 Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] : плани семінарських занять та метод. вказівки до самост. роботи для студ. спец. 7.050107, 8.050107 "Економіка підприємства" / уклад. Н. Г. Міценко, О. І. Іляш ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2006. - 60 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Міценко, Н. Г. (уклад.); Іляш, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС93778 Расулова, Алла Миколаївна. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Расулова Алла Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 277 арк. - арк. 172-182Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС92224 Тупчій, Валентина Анатоліївна. Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Валентина Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 240 арк. - арк. 161-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СО28901 Кузнецов, Владимир. Все об учете и организации общественного питания [Текст] / В. Кузнецов, О. Маханько. - 2-е изд., перераб. и доп. - Х. : Фактор, 2006. - 307 с. - (Серия "Все об учете и организации..."). - Библиогр.: с. 301-306. - ISBN 966-312-406-7 (серия). - ISBN 966-312-522-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Маханько, Ольга
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |