Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>T=Якість і безпечність харчової продукції$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
ВА843249

Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій [Текст] : підручник / І. В. Сирохман [та ін.] ; за ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, проф. І. В. Сирохмана. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 503 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 500-503. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-269-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Гирка, Ольга Ігорівна; Філь, Марія Іванівна; Калимон, М. -М. В.; Сирохман, Іван Васильович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА854155
"Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення", міжнародна конференція, присвячена 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана (2020 ; Львів).
Материали міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана "Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення", 25 вересня 2020 року, м. Львів [Текст] : [тези доп.] / [відп. ред. П. О. Куцик] ; Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти" [та ін.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 347 с. : рис., табл. - Назва на корінці : Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-617-602-279-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Анотація: У збірнику опубліковано матеріали Міжнародної конференції «Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення». В матеріалах представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень щодо наукового забезпечення якості та безпечності основних груп харчових продуктів й сировини, управління якістю і безпечністю харчових продуктів, продукції громадського харчування, сільськогосподарської продукції на агропродовольчих ринках, поліпшення якості те безпечності харчових продуктів і методів їх контролю, сучасного стану та перспектив зростання виробництва органічної продукції в Україна та світі та сучасних проблем підготовки фахівців з товарознавчого і технологічного профілю.


Дод. точки доступу:
Куцик, П. О. (ред.); Сирохман, Іван Васильович (1940–) (про нього); "Інститут модернізації змісту освіти", державна наукова установа (Київ); Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет; Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації (Гомель); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Краківський національний торговельно-економічний університет (Краків); Національний університет харчових технологій (Київ); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського