РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (48)
Пошуковий запит: (<.>A=Дьяков О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Дорохович В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Соколов Ю. Н. Впровадження басейнового підходу до управління водними ресурсами у придунайському регіоні України. — 2008 // Метеорологія, кліматологія та гідрологія.
3.

Соколов Ю. Н. Применение биоплато для снижения биогенного загрязнения водоемов и водотоков. — 2009 // Вісн. Одес. держ. екол. ун-ту.
4.

Дьяков О. А. Відновлення водно-болотних угідь на одамбованих територіях (на прикладі польдера, розташованого між р. Дунай і оз. Кугурлуй) : Автореф. дис... канд. геогр. наук. — О., 2006
5.

Торяник О. І. Електротехніка та основи електроніки : навч. посіб. — Х., 2009
6.

Торяник О. І. Аналіз спектрометра ЯМР як об'єкта дослідження. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
7.

Дубініна А. А. Визначення сорбційних характеристик пакувальних плівок методом ЯМР-аналізу. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
8.

Белінська С.  Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м'якоттю. — 2012 // Товари і ринки.
9.

Дьяков ОБіологічна цінність швидкозаморожених соків із м'якоттю // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
10.

Дуденко Н. В. Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
11.

Дюкарева Г. Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
12.

Черой А. И. Комплексные обследования морского края Килийской дельты Дуная в 2011 - 2012 гг. // Укр. гідрометеорол. журн.. - 2012. - № 11.
13.

Лисюк Г. М. Основи наукових досліджень і технічної творчості : навч. посіб. — Харків, 2014
14.

Дьяков ОСпоживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м'якоттю // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
15.

Лісовська Т. О. Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського