РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Перцевой М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Колеснікова М. Б. Дослідження впливу рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого. — 2011 // Харч. пром-сть.
2.

Колеснікова М. Б. Дослідження впливу рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Перцевой М. Ф. Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2013
4.
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія. — Суми: Університетська книга, 2016
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського