РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Сачко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Кондратьєва І. В. Екологічна паспортизація підприємств та територій : навч. посіб. — Чернівці: Рута, 2012
2.

Володарчик Р. П. Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. — Чернівці: Рута, 2015
3.

Сачко А. В. Оптичні методи аналізу : навч. посіб. — Чернівці: Рута, 2016
4.

Закордонський В. Міжмолекулярна взаємодія й агрегативна стійкість діоксиду титану в змішаних розчинах поліметакрилової кислоти та додецилбензенсульфонату натрію // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. хім.. - 2012. - Вип. 53.
5.

Сачко АКолоїдно-хімічні властивості водних розчинів бензетоній хлориду та пероксидвмісного аніонного поліелектроліту // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. хім.. - 2008. - Вип. 49, ч. 2.
6.

Закордонський В. Концентраційна аномалія еквівалентної електропровідності водних розчинів бінарних сумішей ПАР // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. хім.. - 2010. - Вип. 51.
7.

Закордонський В. Міжмолекулярна взаємодія в бінарних розчинах поверхнево-активних речовин // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. хім.. - 2011. - Вип. 52.
8.

Сачко АСтруктура інтермолекулярних комплексів поліметакрилової кислоти з неіоногенними ПАР за даними ІЧ та ЯМР спектроскопії // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. хім.. - 2010. - Вип. 51.
9.
Інструментальні методи аналізу харчової продукції : навч. метод. посіб. — Чернівці: ЧНУ: Рута, 2020
10.
Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції : навч. посіб. — Чернівці: ЧНУ: Рута, 2021
11.

Ємельянов В. О. Розподіл свинцю в приземному атмосферному аерозолі міста Запоріжжя // Мінерал. журн. - 2020. - 42, № 4.
12.
Харчові техології: особливості виготовлення й оцінки якості рослинних жирів та цукру : навч. посіб. — Чернівці: ЧНУ: Рута, 2023
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського