РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (49)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Скопенко Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Мостенська Т. Л. Формалізація процесу розвитку інтеграційної взаємодії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
2.

Скопенко Н. С. Основні підходи визначення доцільності та ефективності інтеграційної взаємодії суб'єктів господарювання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
3.

Мостенська Т. Л. Екологічний та природно-кліматичний ризики у системі забезпечення продовольчої безпеки країни // Актуал. проблеми економіки. - 2015. - № 6.
4.

Скопенко Н. С. Основні підходи до визначення доцільності та ефективності інтеграційної взаємодії суб'єктів господарювання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
5.

Мостенська Т. Л. Основні підходи до визначення ризику при здійсненні інтеграції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45.
6.

Степанець С. І. Розвиток економіки України у контексті процесів глобалізації // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41.
7.

Михайленко О. В. Теоретичні аспекти формування виробничого потенціалу АПК // Актуал. проблеми економіки. - 2011. - № 3.
8.

Скопенко Н. С. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України на основі формування інтегрованих структур // Актуал. проблеми економіки. - 2011. - № 4.
9.

Скопенко Н. С. Ризик-менеджмент як необхідна складова системи економічної безпеки виробничих підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
10.

Скопенко Н. С. Вплив пандемії COVID-19 на функціонування та розвиток українських підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
11.

Скопенко Н. С. Комп'ютеризація економічних розрахунків в управлінні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
12.

Кундєєва Г. О. Стійкість розвитку: продовольча безпека та безпека харчування як результат стійкості продовольчої системи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
13.

Скопенко Н. С. Запровадження принципів циркулярної економіки як запорука розвитку сучасного бізнесу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
14.

Скопенко Н. С. Застосування сучасних інформаційних систем і технологій в управлінні з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
15.

Скопенко Н. С. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
16.

Скопенко Н. С. Формування товарної інноваційної політики підприємств молочної галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
17.

Скопенко Н. С. Сучасні підходи до формування ефективної інноваційної політики підприємства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
18.

Скопенко Н. С. Теоретико-методичні основи організації комплексної системи безпеки підприємств в ринкових умовах. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Скопенко Н. С. Методичні основи оцінки зовнішнього ризику та дослідження його впливу на діяльність суб'єктів господарювання. — 2008 // Харч. пром-сть.
20.

Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики. — 2010 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського