Пошуковий запит: (<.>A=Скопенко Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Мостенська Т. Л. Формалізація процесу розвитку інтеграційної взаємодії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
|
2. |
Скопенко Н. С. Основні підходи визначення доцільності та ефективності інтеграційної взаємодії суб'єктів господарювання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
|
3. |
Мостенська Т. Л. Екологічний та природно-кліматичний ризики у системі забезпечення продовольчої безпеки країни // Актуал. проблеми економіки. - 2015. - № 6.
|
4. |
Скопенко Н. С. Основні підходи до визначення доцільності та ефективності інтеграційної взаємодії суб'єктів господарювання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
|
5. |
Мостенська Т. Л. Основні підходи до визначення ризику при здійсненні інтеграції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45.
|
6. |
Степанець С. І. Розвиток економіки України у контексті процесів глобалізації // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41.
|
7. |
Михайленко О. В. Теоретичні аспекти формування виробничого потенціалу АПК // Актуал. проблеми економіки. - 2011. - № 3.
|
8. |
Скопенко Н. С. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України на основі формування інтегрованих структур // Актуал. проблеми економіки. - 2011. - № 4.
|
9. |
Скопенко Н. С. Ризик-менеджмент як необхідна складова системи економічної безпеки виробничих підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
|
10. |
Скопенко Н. С. Вплив пандемії COVID-19 на функціонування та розвиток українських підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
11. |
Скопенко Н. С. Комп'ютеризація економічних розрахунків в управлінні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
|
12. |
Кундєєва Г. О. Стійкість розвитку: продовольча безпека та безпека харчування як результат стійкості продовольчої системи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
|
13. |
Скопенко Н. С. Запровадження принципів циркулярної економіки як запорука розвитку сучасного бізнесу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
|
14. |
Скопенко Н. С. Застосування сучасних інформаційних систем і технологій в управлінні з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
|
15. |
Скопенко Н. С. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
|
16. |
Скопенко Н. С. Формування товарної інноваційної політики підприємств молочної галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
17. |
Скопенко Н. С. Сучасні підходи до формування ефективної інноваційної політики підприємства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
18. |
Скопенко Н. С. Теоретико-методичні основи організації комплексної системи безпеки підприємств в ринкових умовах. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
19. |
Скопенко Н. С. Методичні основи оцінки зовнішнього ризику та дослідження його впливу на діяльність суб'єктів господарювання. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
20. |
Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики. — 2010 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
| |