Пошуковий запит: (<.>A=Скроцька О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Скроцька О. І. Протигерпетична дія молекулярного комплексу РНК-тилорон у культурі клітин. — 2007 // Мікробіол. журн.
|
2. |
Скроцька О. І. Противірусна дія молекулярного комплексу дріжджова РНК-тилорон при експериментальній ВПГ-1-інфекції : автореф. дис... канд. біол. наук : 03.00.06. — К., 2008
|
3. |
Скроцька О. І. Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
4. |
Пирог Т. П. Здобутки кафедри біотехнології мікробного синтезу: від ювілею до ювілею. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Карпов О. В. Параметри культивування клітин-продуцентів для одержання інтерферонів I типу. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Старовойтова С. О. Технологія пробіотиків : підруч. для студ. ВНЗ, які навчаються за напрямом підготов. "Біотехнологія". — К.: НУХТ, 2012
|
7. |
Хижняк О. О. Очищення води від бактерій за допомогою коагулянтів - основних сульфатів алюмінію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
|
8. |
Скроцька О. І. Використання рекомбінантних мікроорганізмів для створення сучасних пробіотичних препаратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
|
9. |
Скроцька О. І. Імунотерапевтичні підходи у лікуванні герпетичних інфекцій // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
|
10. |
Скроцька О. І. Вплив комплексного індуктора інтерферону на експериментальну герпетичну інфекцію // Доп. НАН України. - 2005. - № 5.
|
11. |
Скроцька О. І. Ефективність комплексу дріжджова РНК - тилорон при експериментальному герпетичному менінгоенцефаліті // Доп. НАН України. - 2006. - № 3.
|
12. | Харчова біотехнологія : підручник. — Київ: Ліра-К, 2016
|
13. |
Скроцька О. І. Рекомбінантні організми як перспективні продуценти фактора некрозу пухлин // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
|
14. |
Харченко Є. В. Препарати фактора некрозу пухлин: характеристика, способи отримання та модифікації // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
15. |
Скроцька О. І. Лігноцелюлозні відходи як сировина для синтезу бутанолу клостридіями // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
16. |
Боднар О. В. Мікроорганізми як продуценти інтерферонів I та II типу: сучасний стан досліджень // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
17. |
Харченко Є. В. Використання мікроорганізмів для біогенного синтезу наночасток // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
|
18. |
Вискірко С. І. Протипухлинна активність і деякі аспекти біотехнології мікробних протиракових метаболітів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
|
19. |
Потапенко В. В. Отримання практично цінних сполук з використанням рекомбінантних дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Ч. 1: синтез етанолу, бутанолу та ізобутанолу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
|
20. |
Ярош М. Б. Біологічна активність мікробних полісахаридів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
| |