РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Шаран Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Шаран Л. О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
2.

Бондар Н. П. Удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
3.

Махинько В. М. Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
4.
Кулінарна етнологія : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології". — Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020
5.

Шаран Л. В. Фітофармакологічне дослідження водорості Kappaphycus alvarezii (Doty) Doty ex Silva (Rhodophyta) для застосування при оральних захворюваннях // Альгологія. - 2021. - 31, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського