РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>TJ=Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Носенко Н. А. Розроблення методичних рекомендацій щодо складання бізнес-планів інвестиційних проектів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
2.

Мирончук В. Г. Рециркуляція як засіб зменшення енерговитрат у схемах багатоступеневої промислової кристалізації цукру. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
3.

Ковальов О. В. Реконструкція хлібопекарської печі ФТЛ-2. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
4.

Скопенко Н. С. Система підтримки прийняття рішень вибору інвестицій. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
5.

Стоянський С. Й. Стан сировинної бази м'ясної промисловості України. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
6.

Косовець Л. І. Стан ринку цукру в Україні і зарубіжних країнах. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
7.

Андреюк Н. В. Споживча кооперація України: шляхи виходу з кризи. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
8.

Межинська О. Ю. Проблеми уповільнення обігу оборотних коштів у молочній промисловості України. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
9.

Міненко М. А. Проблеми державного регулювання розвитку тютюнової промисловості України. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
10.

Толбатов Ю. А. Проблема оптимізації інвестиційного портфеля. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
11.

Дерев'янко О. В. Проблеми формування зернового ринку України. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
12.

Гнєда М. Є. Підвищення ефективності виробництва підприємств м'ясної промисловості. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
13.

Хомічак Л. М. Підвищення ефективності вапняно-вуглекислотного очищення дифузійного соку із застосуванням термічної пароконденсаційної кавітації. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
14.

Дзьомбак І. Б. Проблеми і перспективи розвитку виробництва цукру в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
15.

Михалевська Т. В. Фундаментальний аналіз структури процентних ставок цінних паперів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
16.

Тарасюк Г. М. Удосконалення методів регулювання виробництва м'ясних продуктів в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
17.

Драган О. І. Удосконалення внутрішньовиробничого госпрозрахунку на підприємствах м'ясної промисловості. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
18.

Рашевська Т. О. Ідентифікація ультрадисперсної вологи в субмікроструктурі вершкового масла. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
19.

Руденко В. М. Інгібуючий ефект тіогліколевої кислоти в утворенні забарвлення в амінокарбонільній реакції. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
20.

Гавриленко С. М. Інвестиційна привабливість українських підприємств харчової промисловості. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського