РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Журнали та продовжувані видання (2)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
162
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Полумбрик М. О.
Ізомальтоолігосахариди в харчових технологіях
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
2.
Васильківський К. В.
Інновації в обладнанні для аеробного синтезу мікроорганізмів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
3.
Безуглов А. О.
Інтелектуальна підсистема підтримки прийняття рішень для керування бурякопереробним відділенням цукрового заводу
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
4.
Савчук О. В.
Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
5.
Бабанов І. Г.
Інтенсифікація мікрохвильового зневоднювання рослинної сировини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
6.
Куник О. М.
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
7.
Куник О. М.
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
8.
Іващук В. В.
Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
9.
Іващук В. В.
Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
10.
Василенко С. М.
Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому гарячим повітрям
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
11.
Пасічний В. М.
"Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
12.
Пасічний В. М.
"Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
13.
Сімахіна Г. О.
Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
14.
Сімахіна Г. О.
Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
15.
Лич І. В.
Біологічна роль абзимів в організмі людини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
16.
Лич І. В.
Біологічна роль абзимів в організмі людини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
17.
Івчук Н. П.
Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуру
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
18.
Пенкіна Н. М.
Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
19.
Пенкіна Н. М.
Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
20.
Радзієвська І. Г.
Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського