РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Полумбрик М. О. Ізомальтоолігосахариди в харчових технологіях // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
2.

Васильківський К. В. Інновації в обладнанні для аеробного синтезу мікроорганізмів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
3.

Безуглов А. О. Інтелектуальна підсистема підтримки прийняття рішень для керування бурякопереробним відділенням цукрового заводу // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
4.

Савчук О. В. Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
5.

Бабанов І. Г. Інтенсифікація мікрохвильового зневоднювання рослинної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
6.

Куник О. М. ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
7.

Куник О. М. ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
8.

Іващук В. В. Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
9.

Іващук В. В. Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
10.

Василенко С. М. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому гарячим повітрям // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
11.

Пасічний В. М. "Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
12.

Пасічний В. М. "Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
13.

Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
14.

Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
15.

Лич І. В. Біологічна роль абзимів в організмі людини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
16.

Лич І. В. Біологічна роль абзимів в організмі людини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
17.

Івчук Н. П. Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуру // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
18.

Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
19.

Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
20.

Радзієвська І. Г. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського