РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Пасальський Б. К. Хімія харчових продуктів : Навч. посіб. — К., 2000
2.

Зинченко М. Г. Биохимические и микробиологические основы пищевой и бродильной технологии : учеб. пособие для студ. вузов. — Х., 2008
3.

Кравченко М. Ф. Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. — К., 2011
4.

Чигвінцева О. П. Харчова хімія : навч. посіб. — Дніпропетровськ: Принтхаус Римм, 2015
5.

Никулишин І. Є. Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 ''Харч. технології'' ВНЗ. — Львів: Бадікова Н.О., 2017
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського