Пасальський Б. К. Хімія харчових продуктів : Навч. посіб. / Б. К. Пасальський; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 2000. - 196 c. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Розглянуто будову, властивості, способи одержання та перетворення, що зазнають хімічні сполуки (спирти, альдегіди, кетони, карбонові кислоти, гідроксикислоти, ліпіди, вуглеводи, аміни, амінокислоти, білки, гетероциклічні сполуки), які входять до складу харчової сировини та готових продуктів харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА604916 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|