Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 790
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
|
2. | Галузь хлібопродуктів на порозі III тисячоліття : Матеріали III міжнар. наук.-практ. конф. — О., 2001. — 371 с. - (Наук. пр. Одес. держ. акад. харч. технологій; Вип. 21).
|
3. |
Білонога Ю. Л. До питання енергозбереження на підприємствах хімічної та харчової промисловості. — 1999 // Хім. пром-сть України.
|
4. |
Стародубцев А. В. Методы повышения эффективности работы информационно-измерительных систем контроля расхода массы сырья в пищевой промышленности. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
|
5. |
Осокин В. В. Микроклимат в горячих цехах предприятий пищевых производств (научно-производственное издание). — Донецк, 2000
|
6. | Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі", 28-29 жовт. 1998 р., Київ : Матеріали конф. — К., 1998
|
7. |
Конвісер І. О. Наукові основи зберігання харчових продуктів : Навч. посіб. — К., 2001
|
8. | . — К., 2000. — 140 с.
|
9. | . — К., 2000. — 80 с.
|
10. | Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр. — Х., 1999
|
11. | . — Донецьк, 1998. — 266 с.
|
12. | . — Донецьк, 2000. — 223 с.
|
13. | . — Донецьк, 2000. — 281 с.
|
14. |
Купчик М. П. Основи охорони праці : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти харч. пром-сті. — К., 2000
|
15. | . — Х., 2000
|
16. | . — Х., 2000
|
17. | Пути повышения эффективности хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : Сб. науч. ст. — О., 1999 - (С.-х. науки; Вып. 1).
|
18. |
Лозовецька В. Т. Теорія і практика професійного навчання молодшого спеціаліста на матеріалах вищих навчальних закладів І, ІІ рівнів акредитації переробних галузей сільськогосподарського виробництва. — Вінниця: Логос, 2001
|
19. | Технология химических и пищевых производств. — Х., 2000. — 126 с. - (Вестн. Харьк. гос. политехн. ун-та; Вып. 91).
|
20. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2000
|
| |