РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (945)Журнали та продовжувані видання (2850)Автореферати дисертацій (18)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 790
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
2.
Галузь хлібопродуктів на порозі III тисячоліття : Матеріали III міжнар. наук.-практ. конф. — О., 2001. — 371 с. - (Наук. пр. Одес. держ. акад. харч. технологій; Вип. 21).
3.

Білонога Ю. Л. До питання енергозбереження на підприємствах хімічної та харчової промисловості. — 1999 // Хім. пром-сть України.
4.

Стародубцев А. В. Методы повышения эффективности работы информационно-измерительных систем контроля расхода массы сырья в пищевой промышленности. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
5.

Осокин В. В. Микроклимат в горячих цехах предприятий пищевых производств (научно-производственное издание). — Донецк, 2000
6.
Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі", 28-29 жовт. 1998 р., Київ : Матеріали конф. — К., 1998
7.

Конвісер І. О. Наукові основи зберігання харчових продуктів : Навч. посіб. — К., 2001
8.
. — К., 2000. — 140 с.
9.
. — К., 2000. — 80 с.
10.
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр. — Х., 1999
11.
. — Донецьк, 1998. — 266 с.
12.
. — Донецьк, 2000. — 223 с.
13.
. — Донецьк, 2000. — 281 с.
14.

Купчик М. П. Основи охорони праці : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти харч. пром-сті. — К., 2000
15.
. — Х., 2000
16.
. — Х., 2000
17.
Пути повышения эффективности хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : Сб. науч. ст. — О., 1999 - (С.-х. науки; Вып. 1).
18.

Лозовецька В. Т. Теорія і практика професійного навчання молодшого спеціаліста на матеріалах вищих навчальних закладів І, ІІ рівнів акредитації переробних галузей сільськогосподарського виробництва. — Вінниця: Логос, 2001
19.
Технология химических и пищевых производств. — Х., 2000. — 126 с. - (Вестн. Харьк. гос. политехн. ун-та; Вып. 91).
20.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2000
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського