РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000013976<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Конвісер І. О. 
Наукові основи зберігання харчових продуктів : Навч. посіб. / І. О. Конвісер, О. С. Болілий; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 2001. - 236 c. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Розкрито теоретичні та практичні основи холодильної технології. Висвітлено умови підтримування параметрів охолоджувального середовища. Описано тепловий стан сировини та харчових продуктів під час холодильної обробки та зберігання. Наведено способи та умови зберігання харчових продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА606614 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського