РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000014726<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр. / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 337 c. - укp.

Розглянуто прогресивні технології продуктів харчування (зокрема, варених ковбас, хліба, безалкогольних негазованих напоїв, молочних продуктів, вершкового масла тощо), питання удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Наведено фізико-хімічні та математичні методи дослідження харчових продуктів (рецептур харчових концентратів напівфабрикатів борошняних виробів), біологічної доцільності виробництва комбінованих продуктів харчування на основі м'яса, овочів, злаків тощо, а також результати товарознавчо-технологічних досліджень продуктів харчування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я43

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА595914 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського