Пошуковий запит: (<.>U=Л813.72$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
1. |
Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
|
2. |
Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
|
3. |
Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
|
4. |
Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
|
5. |
Мілінчук С. І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2001
|
6. |
Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
|
7. |
Ломейко О. П. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
|
8. |
Ремінна Л. П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2008
|
9. |
Ялпачик В. Ф. Коэффициент теплопроводности как критерий оценки режимов замораживания и хранения сельскохозяйственной продукции. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
10. |
Пилипенко О. Ю. Дослідна установка та результати досліджень по вивченню процесів замороження води на вертикальній трубі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
|
11. |
Карбівнича Т. В. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
|
12. |
Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
|
13. |
Янчева М. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
14. |
Zasiadko Ya. Experimental and theoretical study of ice formation on vertical cooled pipes // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
|
15. |
Павлюк Р. Ю. Крио- и механохимия в пищевых технологиях : [монография]. — Харьков: Факт, 2015 - (Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании).
|
16. |
Одарченко Д. М. Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2015
|
17. |
Odarchenko D. Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
|
18. |
Одарченко А. М. Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для напою смузі // Бізнес Інформ. - 2019. - № 4.
|
19. |
Yudina T. Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
|
20. |
Labay V. Investigation the exergetic efficiency of refrigerant R290 (propane) application for work of air split-conditioner // Theory and Building Practice. - 2021. - 3, № 1.
|