РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л872.07$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Мельник Л. М. Eфективність дії природних дисперсних мінералів в очищенні водно-спиртових розчинів. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Мельник Л. Н. Экологические аспекты использования природных адсорбентов в спиртовой промышленности. — 2004 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.
3.

Мельник Л. М. Використання гідрослюди для адсорбційного очищення водно-спиртових розчинів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Ловягін О. М. Вплив кротонового альдегіду на якість спирту та лікеро-горілчаної продукції. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Мельник Л. М. Наукове обгрунтування і розробка технології адсорбційного очищення та зневоднення спиртових розчинів природними сорбентами : Автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2006
6.

Ткачук Н. А. Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2010
7.

Маринченко В. О. Зміна концентрації летких домішок спирту при їх адсорбції мінеральними адсорбентами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
8.

Marynchenko L. Exploring the possibility of purification of water-alcohol solutions of different concentrations containing aldehydes and esters by mineral adsorbents // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11.
9.

Булій Ю. В. Підвищення експлуатаційних характеристик масообмінних колонних апаратів циклічної дії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
10.

Булій Ю. В. Підвищення якості спирту етилового ректифікованого в процесі брагоректифікації // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
11.

Bulii Yu. Resource- and energy-saving methods of joint use of by-products and intermediates in alcohol production // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського