РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005
2.

Зінченко І. М. Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2010
3.

Сиза О. Екстракт із коріння кульбаби лікарської як перспективна сировина у виробництві харчових концентратів // Техн. науки та технології. - 2018. - № 3.
4.

Кравченко М. Ф. Перспективи використання дрібних азово-чорноморських риб у технологіях харчових концентратів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського