РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (12)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л990.2-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Шофул І. І.
Обладнання для теплової обробки овочів без води та жирів
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
2.
Фарісєєв А. Г.
Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Харків, 2014
3.
Shaikh T. H.
FTIR spectroscopy combined with chemometric: a versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 1.
4.
Скрипник В. О.
Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м'ясних виробів
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Харків, 2016
5.
Плевако В. П.
Перевірка методики для визначення профілю відбивача променевого потоку
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 6/5.
6.
Кирик И. М.
Экспериментальное исследование процесса тепловой обработки тестовых заготовок в пароконвектомате
. — 2012 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
7.
Михайлов В. М.
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів
: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2003
8.
Скрипник В. О.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
: Автореф. дис. канд... техн. наук : 05.18.12. — Х., 2002
9.
Молчанова Н. Ю.
Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2012
10.
Ляшенко Б. В.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2002
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського