РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (72)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Орешина О. О. Вплив виду зв'язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м'яса баранини. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
2.

Постова В. В. Особливості становлення концепції ресторану формату "Fast casual" // Економіка і регіон. - 2022. - № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського