РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (54)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л992.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Бровенко Т. В.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2002
2.
Лисюк Г. М.
Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату
: монографія. — Х., 2009
3.
Тележенко Л. М.
Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
4.
Кашкано М. А.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2014
5.
Демічковська М. П.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2013
6.
Антонюк І.
Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід"
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 1.
7.
Shaikh T. H.
FTIR spectroscopy combined with chemometric: a versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 1.
8.
Тарасенко Т. А.
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
9.
Іжевська О.
Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності
//
Техн. науки та технології
. - 2020. - № 2.
10.
Федорова Д.
Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість
//
Товари і ринки
. - 2021. - № 3.
11.
Данилюк І. П.
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
12.
Данилюк І.
Технологія млинців із плодово-овочевої сировини
//
Техн. науки та технології
. - 2021. - № 1.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського