РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (54)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Бровенко Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2002
2.

Лисюк Г. М. Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату : монографія. — Х., 2009
3.

Тележенко Л. М. Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур. — 2011 // Харч. пром-сть.
4.

Кашкано М. А. Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2014
5.

Демічковська М. П. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2013
6.

Антонюк І. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
7.

Shaikh T. H. FTIR spectroscopy combined with chemometric: a versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
8.

Тарасенко Т. А. Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
9.

Іжевська О. Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності // Техн. науки та технології. - 2020. - № 2.
10.

Федорова Д. Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість // Товари і ринки. - 2021. - № 3.
11.

Данилюк І. П. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
12.

Данилюк І. Технологія млинців із плодово-овочевої сировини // Техн. науки та технології. - 2021. - № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського