Пошуковий запит: (<.>U=П256.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шкіндер-Барміна А. М. Господарсько-біологічна оцінка сортів вишні в умовах Південного Степу України : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.07. — Київ, 2014
|
2. |
Трофанюк А. П. Результати вивчення конструкцій насаджень черешні в південному степу Одеської області // Аграр. вісн. Причорномор'я : зб. наук. пр. - 1999. - Вип. 3 (6).
|
3. |
Кіщак О. А. Наукові основи промислової культури черешні в Лісостепу України : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.07. — Київ, 2014
|
4. |
Дзоз В. А. Продуктивность сортов черешни, различных по восприимчивости к своей пыльце // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 1.
|
5. |
Одинцова В. А. Взаємозв'язок обводнення генеративних бруньок черешні з фенокліматографічним показником їх розвитку // Физиология растений и генетика. - 2014. - 46, № 2.
|
6. |
Бленда А. В. Формування елітного садивного матеріалу черешні на підщепах, отриманих in vitro // Агроекол. і біотехнологія : зб. наук. пр. - 1998. - Вип. 2.
|
7. |
Бленда А. В. Особливості мікроклонального розмноження сортів черешні, дюків та підщеп // Агроекол. і біотехнологія : зб. наук. пр. - 1998. - Вип. 2.
|
8. |
Упир Л. В. Вивчення складу та морфолого-анатомічних ознак плодоніжок вишні // Фітотерапія. - 2008. - № 1.
|
9. |
Кирієнко С. В. Результати вивчення інтродукованих видів роду Cerasus Mill. в умовах Лівобережного Полісся // Інтродукція рослин. - 2010. - № 2.
|
10. |
Меженський В. М. Ітродукція нових видів і гібридів роду Cerasus Mill. в Україні // Інтродукція рослин. - 2009. - № 3.
|
11. |
Василишина О. В. Вплив обробки полісахаридними композиціями на антиоксидантні ферменти плодів вишні під час зберігання // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2020. - № 1.
|
12. |
Василишина О. В. Вплив обробки полісахаридними композиціями на антиоксидантні ферменти плодів вишні під час зберігання // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2020. - № 1.
|
13. |
Іванович Я. І. Генетичне профілювання для маркер-опосередкованого добору сортів черешні (Prunus avium L.) української селекції : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.22. — Київ, 2018
|
14. |
Базюк С. О. Ефект додавання рідкого поживного середовища при культивуванні черешні сорту Gisela 5 в умовах in vitro // Фізіологія рослин і генетика. - 2022. - 54, № 4.
|
15. |
Іванова І. Є. Формування фонду вітаміну С у плодах черешні під впливом погодних чинників // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2021. - № 2.
|
16. |
Барабаш Т. М. Оцінка вирощування саджанців черешні та вишні на клонових підщепах // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 9.
|
17. |
Бублик М. О. Льодоутворення у тканинах рослин вишні // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 9.
|
18. |
Василенко В. І. Адаптивність нових сортів та елітних форм вишні в умовах Лісостепу України : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.07. — Київ, 2016
|
19. |
Василишина О. В. Зміни біохімічних показників плодів вишні залежно від сорту та способу заморожування // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2019. - № 1.
|
20. |
Бондаренко Л. Ю. Моделювання процесу калібрування насіння вишні // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 2.
|
| |