РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=П662-4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Рижкова Т. М. Дисперсія молочного жиру під впливом йодовмісних добавок, що вводилися до раціону кіз. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
2.

Karami M. Color characteristics of goat meat under dietary regime // Біологія тварин. - 2019. - 21, № 1.
3.

Лівощенко І. М. Ефективність використання йодовмісних добавок в раціонах кіз зааненської породи : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Харків, 2021
4.

Леппа А. Л. Обґрунтування ефективної системи вирощування кіз зааненської породи : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.04. — Харків, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського