РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
2.

Циганенко О. І. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології. — К.: Чорнобильінтерінформ, 1998
3.

Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Вища шк., 2005
4.

Лозова Т. М. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник. — Львів: Растр-7, 2018
5.

Якубчак О. М. Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III - IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза. — Київ: Юстон, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського