РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (51)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (11)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 70
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Andriushchenko K. Development of а matrix of food industry capacity for making management decisions in the formation of sustainable development of agroecosystems // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/13.
2.

Shirinyan L. Impact of the insurance costs on the competitiveness of food industry enterprises of Ukraine in the context of the food market security // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
3.

Vorkut T. The model to optimize deliveries of perishable food products in supply chains // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/3.
4.

Vorkut T. The model to optimize deliveries of perishable food products in supply chains // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/3.
5.

Гавриленко С. М. Інвестиційна привабливість українських підприємств харчової промисловості. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
6.

Шинкаренко А. В. Інтернаціоналізація харчової промисловості України в контексті інтеграції в світове господарство : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.05.01. — Донецьк, 2004
7.

Макаренко О. П. Акціонування, інвестування і забезпечення соціально-економічної стабільності підприємства в умовах формування ринкових відносин : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.02.03. — Х., 1998
8.

Михайленко Г. А. Аспекти стратегії розвитку галузей харчової промисловості України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
9.

Сичевський М. П. Вдосконалення організаційного механізму розвитку харчової і переробної промисловості. — 2003 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Економіка.
10.

Жукевич О.  Виробництво та споживання соусів в Україні. — 2012 // Товари і ринки.
11.

Грабовецький Б. Є. Виробничі функції в економічних дослідженнях. — 2013 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Економіка.
12.

Губенко В. І. Виробнича і зовнішньоекономічна діяльність харчової промисловості: стан, проблеми та механізм стабілізації і розвитку. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Тимчишин Ю. В. Вплив євроінтеграційних процесів на харчову промисловість України: перспективи, проблеми, наслідки. — 2009 // Соц.-екон. пробл. сучас. періоду України. Сусп.-політ. та екон. процеси в регіонах.
14.

Козій Т. В. Вплив антимікробного пакування на забезпечення якості і безпечності харчових продуктів в умовах війни // Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі. - 2022. - Вип. 53.
15.

Форкош Н. М. Вплив стану сільського господарства на стан харчової промисловості України. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Страшинська Л. В. Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.
Господарський механізм агропромислового комплексу кризового періоду : Моногр. — К., 2001
18.

Крисанов Д. Ф. Державне стимулювання виробництва високоякісних та безпечних продуктів дитячого харчування. — 2008 // Економіка і прогнозування.
19.

Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні // Товари і ринки. - 2017. - № 1.
20.

Шадура-Никипорець Н. Т. Евентуальні засади розвитку регіональних харчопродовольчих комплексів в умовах поглиблення інтеграційних процесів : автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.05. — Чернігів, 2011
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського