РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит:
(<.>U=У9(4УКР)306.7-13<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Представлено документи
з 1 до 8
1.
Буркинский Б. В.
Конкурентоспособность продукции и предприятия
. — О., 2002
2.
Коваленко А. О.
Теоретико-методологічні засади розвитку конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів
: Моногр. — К.: Наук. світ, 2003
3.
Крисанов Д. Ф.
Національна система технічного регулювання як інструмент підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Бутко М. П.
Конкурентні позиції харчової промисловості України в умовах СОТ
: монографія. — Ніжин: Аспект-Поліграф, 2011
5.
Гросицька О. Є.
Стратегічні перспективи конкурентоспроможності харчової промисловості в умовах глобалізації національної економіки
: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Херсон, 2012
6.
Конкурентоспроможність харчових галузей України в контексті євроінтеграції
: монографія. — Одеса: Букаєв В.В., 2016
7.
Семененко О. Г.
Аналіз розвитку харчової промисловості України
//
Екон. вісн. ун-ту/Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди
. - 2017. - Вип. 33/1.
8.
Купріна Н. М.
Теоретико-методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах її персистентної трансформації
: автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Одеса, 2021
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського