РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.7-13<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Буркинский Б. В. Конкурентоспособность продукции и предприятия. — О., 2002
2.

Коваленко А. О. Теоретико-методологічні засади розвитку конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів : Моногр. — К.: Наук. світ, 2003
3.

Крисанов Д. Ф. Національна система технічного регулювання як інструмент підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Бутко М. П. Конкурентні позиції харчової промисловості України в умовах СОТ : монографія. — Ніжин: Аспект-Поліграф, 2011
5.

Гросицька О. Є. Стратегічні перспективи конкурентоспроможності харчової промисловості в умовах глобалізації національної економіки : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Херсон, 2012
6.
Конкурентоспроможність харчових галузей України в контексті євроінтеграції : монографія. — Одеса: Букаєв В.В., 2016
7.

Семененко О. Г. Аналіз розвитку харчової промисловості України // Екон. вісн. ун-ту/Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди. - 2017. - Вип. 33/1.
8.

Купріна Н. М. Теоретико-методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах її персистентної трансформації : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Одеса, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського