РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Журнали та продовжувані видання (5)
Пошуковий запит: (<.>U=У584.358$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Калінчик М. В. Ефективність виробництва та розвиток ринку свинини : Моногр. — К.: Нічлава, 2005
2.

Власов В. І. Світові та регіональні тенденції змін обсягів торгівлі продовольчими товарами. — 2004 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
3.

Шубравська О. В. Розвиток ринку молока і молочної продукції: світові тенденції і вітчизняні перспективи. — 2008 // Економіка і прогнозування.
4.

Шевченко Н. Ю. Особливості митного регулювання експорту олійних культур та товарів їх переробки. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Кнут Б.  Перспективы развития потребительской логистики при перевозках рыбы и морепродуктов из Скандинавии в Центральную и Восточную Европу. — 2011 // Залізн. трансп. України.
6.

Калетнік Г. М. Міжнародна торгівля сільськогосподарською продукцією : навч. посіб. для студ. екон. напрямів підготов., які навчаються за фах. прогр. та спрямуваннями "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності. Митна справа", "Інформаційні системи управління та технології в митних органах", "Екологічна експертиза", "Технічні засоби контролю в митних органах", "Контроль в митних органах", "Організація митного контролю в тваринництві", "Міжнародна економіка". — Вінниця, 2013
7.

Ярчук Т. М. Перспективні напрями реалізації зовнішньоторговельних інтересів суб'єктів господарювання на світовому ринку цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
8.

Ярчук Т. М. Реалізація зовнішньоторговельних інтересів України на світовому ринку цукру : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.02. — Київ, 2014
9.

Яценко О. М. Конкурентні переваги галузі бджільництва в умовах глобалізації ринку продовольства : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Житомир, 2012
10.

Pozdniakova E. Development trends and risk factors of meat global exports // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 3.
11.

Шапран Є. М. Багаторівневі структурні моделі сценаріїв розвитку суб'єктів міжнародного торговельного ринку в аграрному секторі в умовах ризиків // Проблеми економіки. - 2019. - № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського