РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (2)
Наукова періодика України (7)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Гержикова В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Аристова Н. И.
Определение массовой концентрации глицерина в сухих столовых виноматериалах
. — 2009 //
Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия
.
2.
Еременко З. Е.
Цилиндрический резонатор с радиальной полостью для определения комплексной диэлектрической проницаемости столовых вин
. — 2009 //
Радиофизика и электроника
.
3.
Сабадашка М. В.
Вплив препарату поліфенольного комплексу з червоного виноградного вина на показники системи L-аргінін/NO у крові щурів за малих доз іонізуючого опромінення
//
Ukr. Biochem. J.
. - 2014. - 86, № 1.
4.
Гнатуш А. Р.
Антиоксидантний ефект природних поліфенольних комплексів винограду у сітківці ока щурів зі цукровим діабетом, індукованим стрептозотоцином
//
Біол. студії
. - 2011. - 5, № 2.
5.
Дрель В. Р.
Протекторна дія виноградних вин за нітрозативного стресу, зумовленого експериментальним цукровим діабетом
//
Укр. біохім. журн.
. - 2010. - 82, № 1.
6.
Савула Я. Г.
Математичне моделювання процесів бродіння виноградного сусла з урахуванням температурного режиму
//
Вісн. аграр. науки
. - 2005. - № 6.
7.
Загоруйко В. О.
Використання ферментних препаратів у виноробстві України
//
Вісн. аграр. науки
. - 2007. - № 2.
8.
Старанко У.
Коригуючий ефект природного поліфенольного комплексу червоного вина на систему периферичної крові за дії низьких доз іонізуючого випромінювання
//
Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.
. - 2011. - Вип. 57.
9.
Дацюк У. В.
Вплив поліфенольного комплексу з виноградного вина на активність антиоксидантних ензимів у щурів за низьких доз рентгенівського випромінювання
//
Biotechnologia Acta
. - 2014. - 7, № 2.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського