РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (25)Журнали та продовжувані видання (14)Автореферати дисертацій (3)Наукова періодика України (87)Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Ковбаса В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ромашко О. В. Пакувальні матеріали. — К.: НУХТ, 2003
2.

Ковальов О. В. Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості : Конспект лекцій. — К., 2002
3.

Ковбаса В.  Князь Дмитро Вишневецький (Байда) в українському епосі. — 2008 // Київ. старовина.
4.

Ковбаса В.  Князь Дмитро Вишневецький (Байда) в українському епосі : [Закінч.]. — 2008 // Київ. старовина.
5.

Мельник О. Ю. Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі та кукурудзи. — 2004 // Харч. пром-сть.
6.

Махинько Л. В. Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Мельник О. Ю. Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів. — 2005 // Харч. пром-сть.
8.

Шульга О. С. Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Левченко Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів. — 2008 // Харч. пром-сть.
10.

Махинько Л. В. Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Зінченко І. М. Харчові продукти нового покоління. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Ковбаса В. П. Механіко-технологічне обгрунтування оптимізації взаємодії робочих органів з грунтом : Автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2006
14.

Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
15.

Ловейкін В. С. Аналіз динамічних властивостей сталевих ємнісних конструкцій для сипучих вантажів. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
16.

Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Гуцол О. П. До визначення фізичних рівнянь пружно-в'язкопластичного середовища з умовою руйнування за модифікованим критерієм Кулона - Мора. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
18.

Костенко Є. Є. Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з валіном. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Ковбаса В. М. Методи ідентифікації білків казеїнового комплексу. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Тронько М. Д. Біологічна роль цинку і необхідність забезпечення адекватного рівня його споживання людиною // Вісн. НАН України. - 2013. - № 6.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського