Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000155547<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Махинько Л. В. Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, О. В. Герасименко, Н. О. Ємельянова, Є. І. Ковалевська, В. А. Піддубний // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 68-70. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Досліджено можливість застосування солодових і полісолодових екстрактів як біологічно активних домішок до начинки під час виробництва продуктів ко-екструзії. Встановлено раціональне дозування екстрактів, що підвищує харчову цінність готового продукту та забезпечує потрібні структурно-механічні та високі органолептичні характеристики начинок. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|