РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (18)
Пошуковий запит: (<.>A=Мартиненко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Мартиненко Т. С. Мікроекономіка : курс лекцій: для студ. екон. спец. вищ. навч. закл. — Краматорськ, 2008
2.

Мартиненко Т. В. Клініко-патогенетичне значення змін експіратів при хронічній ревматичній хворобі серця : автореф. дис... канд. мед. наук. — Донецьк, 2008
3.

Мартиненко Т. В. Інструментальні засоби обробки зображень гістологічних зрізів на основі еволюційних моделей : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2007
4.

Мартиненко Т. В. Розробка графічних інтерфейсів у середовищі Visual Basic 6.0 : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Л.: Магнолія 2006, 2011 - (Вища освіта в Україні).
5.

Купчик Л. А. Рослинні відходи харчової промисловості - цінна сировина для створення нових ентеросорбентів, харчових та кормових добавок. — 2011 // Харч. пром-сть.
6.

Мартиненко Т. А. Агромеліоративна ефективність фосфогіпсу і добрив при краплинному зрошенні цибулі ріпчастої на півдні України : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.02. — Херсон, 2015
7.

Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
8.

Сімахіна Г. О. Особливості створення та використання дієтичних добавок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
9.

Сімахіна Г. О. Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
10.

Івчук Н. П. Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
11.

Сімахіна Г. О. Нутрієнти для підвищення резистентності організму людини до антропогенних чинників // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
12.

Камінська С. В. Використання заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів у харчових технологіях // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського