Пошуковий запит: (<.>A=Мартиненко Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Мартиненко Т. С. Мікроекономіка : курс лекцій: для студ. екон. спец. вищ. навч. закл. — Краматорськ, 2008
|
2. |
Мартиненко Т. В. Клініко-патогенетичне значення змін експіратів при хронічній ревматичній хворобі серця : автореф. дис... канд. мед. наук. — Донецьк, 2008
|
3. |
Мартиненко Т. В. Інструментальні засоби обробки зображень гістологічних зрізів на основі еволюційних моделей : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2007
|
4. |
Мартиненко Т. В. Розробка графічних інтерфейсів у середовищі Visual Basic 6.0 : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Л.: Магнолія 2006, 2011 - (Вища освіта в Україні).
|
5. |
Купчик Л. А. Рослинні відходи харчової промисловості - цінна сировина для створення нових ентеросорбентів, харчових та кормових добавок. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Мартиненко Т. А. Агромеліоративна ефективність фосфогіпсу і добрив при краплинному зрошенні цибулі ріпчастої на півдні України : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.02. — Херсон, 2015
|
7. |
Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
8. |
Сімахіна Г. О. Особливості створення та використання дієтичних добавок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
9. |
Сімахіна Г. О. Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
|
10. |
Івчук Н. П. Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
11. |
Сімахіна Г. О. Нутрієнти для підвищення резистентності організму людини до антропогенних чинників // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
12. |
Камінська С. В. Використання заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів у харчових технологіях // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
|