РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Наукова періодика України (28)
Пошуковий запит: (<.>A=Миколенко С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Миколенко С. Ю. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2012
2.

Півоваров О. А. Активована плазмою вода в хлібопекарському виробництві : [монографія]. — Дніпропетровськ: Акцент, 2015
3.

Гончарова О. В. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
4.

Куянов Ю. Ю. Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
5.

Миколенко С. Вплив інфрачервоного сушіння на якість свіжої і замороженої черешні // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
6.

Миколенко С. Вплив інфрачервоного сушіння на якість свіжої і замороженої черешні // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
7.

Миколенко С. Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива // Техн. науки та технології. - 2020. - № 1.
8.
Інноваційні методи обробки продовольчої сировини : [монографія]. — Дніпро: Журфонд, 2017
9.

Миколенко С. Ю. Вплив технологічних факторів на поп-властивості зерна сорго // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
10.
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і корми : колект. монографія. — Дніпро: Ліра, 2022
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського