РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (5)
Наукова періодика України (28)
Пошуковий запит:
(<.>A=Миколенко С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Миколенко
С. Ю.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2012
2.
Півоваров О. А.
Активована плазмою вода в хлібопекарському виробництві
: [монографія]. — Дніпропетровськ: Акцент, 2015
3.
Гончарова О. В.
Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
4.
Куянов Ю. Ю.
Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
5.
Миколенко
С.
Вплив інфрачервоного сушіння на якість свіжої і замороженої черешні
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
6.
Миколенко
С.
Вплив інфрачервоного сушіння на якість свіжої і замороженої черешні
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
7.
Миколенко
С.
Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива
//
Техн. науки та технології
. - 2020. - № 1.
8.
Інноваційні методи обробки продовольчої сировини
: [монографія]. — Дніпро: Журфонд, 2017
9.
Миколенко
С. Ю.
Вплив технологічних факторів на поп-властивості зерна сорго
//
Харч. пром-сть
. - 2019. - № 26.
10.
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і корми
: колект. монографія. — Дніпро: Ліра, 2022
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського