РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (18)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (84)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Сімахіна Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
87
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Сімахіна
Г. О.
Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
2.
Гулий І. С.
Основи валеології. Валеологічні аспекти харчування
: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2003
3.
Федоренченко Л. О.
Технологія природних харчових сорбентів
: Навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2006
4.
Українець А. І.
Стратегія НУХТ у створенні в Україні індустрії здорового харчування
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Сімахіна
Г. О.
Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Сімахіна
Г. О.
Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Сімахіна
Г. О.
Особливості становлення фахівців-технологів третього тисячоліття
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Сімахіна
Г. О.
Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Сімахіна
Г. О.
Біоантиоксиданти - необхідні компоненти оздоровчого харчування
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Солодко Л. М.
Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
11.
Сімахіна
Г. О.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок
: Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.05. — К., 1999
12.
Сімахіна
Г. О.
Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів
: монографія. — К.: Сталь, 2011
13.
Сімахіна
Г. О.
Біофлавоноїди у системі антиоксидантного захисту біологічних структур
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Сімахіна
Г. О.
Концепція оздоровчого харчування та шляхи її реалізації
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
15.
Сімахіна
Г. О.
Механізм прогнозування та створення композиції радіозахисної дії з використанням біофлавоноїдів
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
16.
Сімахіна
Г. О.
Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
17.
Сімахіна
Г. О.
Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
18.
Сімахіна
Г. О.
Практичні аспекти механохімії і механоактивування в процесах подрібнення
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
19.
Сімахіна
Г. О.
Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
20.
Сімахіна
Г. О.
Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 44.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського