РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (18)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (84)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Сімахіна Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 87
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
2.

Гулий І. С. Основи валеології. Валеологічні аспекти харчування : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2003
3.

Федоренченко Л. О. Технологія природних харчових сорбентів : Навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2006
4.

Українець А. І. Стратегія НУХТ у створенні в Україні індустрії здорового харчування. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Сімахіна Г. О. Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Сімахіна Г. О. Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Сімахіна Г. О. Особливості становлення фахівців-технологів третього тисячоліття. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Сімахіна Г. О. Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Сімахіна Г. О. Біоантиоксиданти - необхідні компоненти оздоровчого харчування. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Солодко Л. М. Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Сімахіна Г. О. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.05. — К., 1999
12.

Сімахіна Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. — К.: Сталь, 2011
13.

Сімахіна Г. О. Біофлавоноїди у системі антиоксидантного захисту біологічних структур. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Сімахіна Г. О. Концепція оздоровчого харчування та шляхи її реалізації. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Сімахіна Г. О. Механізм прогнозування та створення композиції радіозахисної дії з використанням біофлавоноїдів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування. — 2011 // Харч. пром-сть.
17.

Сімахіна Г. О. Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів. — 2011 // Харч. пром-сть.
18.

Сімахіна Г. О. Практичні аспекти механохімії і механоактивування в процесах подрібнення. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Сімахіна Г. О. Функціональна роль каротиноїдів та особливості їх використання у харчових технологіях. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Сімахіна Г. О. Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського