Пошуковий запит: (<.>A=Труш Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
1. |
Король Г. О. Проблеми обліку, аналізу і планування запобіжно-відновних заходів у регіональній системі газопостачання : монографія. — Д.: Наука і освіта, 2008
|
2. |
Шульгин В. Ф. Исследование кристаллической и молекулярной структруры комплекса меди(II) с диацилгидразоном изофталевой кислоты и 2-гидрокси-5-метилацетофенона. — 2007 // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия.
|
3. |
Шульгин В. Ф. Исследование кристаллической структруры биядерных комплексов меди(II) с бис(салицилиден)гидразонами 1,4-бензолдикарбоновой кислоты и 1,4-циклогександикарбоновой кислоты. — 2009 // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия.
|
4. |
Труш Ю. Т. Оптимальне планування обслуговування і ремонту основних засобів підприємства газопостачання : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01. — Д., 2004
|
5. |
Труш Ю. Л. Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Труш Ю. Л. Управління продукцією, яка не відповідає вимогам стандартів у системі менеджменту якості. — 2010 // Пробл. науки.
|
7. |
Труш Ю. Л. Якість продукції як економічна категорія. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Труш Ю. Л. Організаційно-економічні засади управління якістю хлібобулочної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 40.
|
9. |
Левченко Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі // Актуал. проблеми економіки. - 2015. - № 1.
|
10. |
Труш Ю. Л. Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві // Актуал. проблеми економіки. - 2016. - № 12.
|
11. |
Король Г. О. Фінансовий облік II : навч. посіб. для студентів, які навчаються за напрямом підгот. 6.030509 - облік і аудит. — Дніпропетровськ: НМетАУ, 2014 — N 20150624.
|
12. |
Труш Ю. Л. Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2018. - № 1.
|
13. |
Труш Ю. Л. Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2018. - № 9.
|
14. |
Труш Ю. Л. Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2018. - № 10.
|
15. |
Труш Ю. Л. Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2019. - № 1.
|
16. |
Труш Ю. Л. Чинники впливу нa якість хлібобулочної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
17. |
Труш Ю. Л. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний і практичний аспект // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
|
18. |
Труш Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2019. - № 10.
|
19. |
Труш Ю. Л. Мехaнізм фoрмувaння тa викoриcтaння мaйнoвoгo пoтенціaлу підприємcтвa // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2020. - № 1.
|
20. |
Труш Ю. Л. Спрощена система оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва: сучасний стан та особливості оподаткування // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2021. - Вип. 5.
|