РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.33<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Капліна Т. В. Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів : монографія. — Полтава, 2008
2.

Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2004
3.

Василів В. П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2005
4.

Маринін А. І. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
5.

Левченко О. В. Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.09.13. — Х., 2005
6.

Іноземцев Г. Б. Електротехнології обробки сільськогосподарської продукції : [монографія]. — К.: Аграр Медіа Груп, 2013
7.

Соколенко А. І. Енергетичні імпульси в харчових технологіях // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
8.

Черепнев И. А. Использование электромагнитных технологий для формирования продовольственного резерва // Зб. наук. пр. Харків. ун-ту Повітр. сил. - 2015. - Вип. 2.
9.

Бурдо О. Г. Принципы направленного энергетического действия в пищевых нанотехнологиях // Problemele energeticii regionale. - 2015. - № 1.
10.

Бабанов І. Г. Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
11.

Бабанова О. В. Обгрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського