Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (23)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Белінська С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Белінська С. 
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 154-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_21
На основі дослідження органолептичних властивостей та встановлення залежності комплексного показника якості від інгредієнтного складу розроблено рецептуру купажованого яблучно-морквяно-селерового соку із м'якоттю. Оцінено органолептичні властивості соку до та після заморожування, а також після його розморожування. Встановлено вплив камедей на зміну в'язкості продукту та його органолептичні властивості.
Попередній перегляд:   Завантажити - 713.525 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Белінська С. 
Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 5-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_2
Проаналізовано чинники формування й збереження споживних властивостей швидко-заморожених плодоовочевих продуктів. Встановлено причинно-наслідкові зв'язки між якістю швидкозаморожених продуктів і чинниками впливу на неї.
Попередній перегляд:   Завантажити - 513.445 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Дьяков О. 
Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 84-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_9
Наведено результати досліджень біологічної цінності швидкозаморожених соків із м'якоттю під час низькотемпературного холодильного зберігання. Установлено стабільність вмісту каротиноїдів і мінеральних елементів. Виявлено загальну тенденцію до зниження вмісту аскорбінової кислоти та поліфенолів під час заморожування та стабілізації їх вмісту протягом дев'яти місяців зберігання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 970.509 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Белінська С. 
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, В. Краснощок // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 496.583 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Белінська С. 
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, О. Китаєв // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.001 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Белінська С. 
Управління біологічною безпечністю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / С. Белінська // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 166-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 695.182 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Орлова Н. 
Показники-індикатори змін якості швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 569.279 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Белінська С. 
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 176-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 455.804 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Орлова Н. 
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 665.033 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Белінська С. 
Ефективність управління виробництвом швидкозаморожених плодоовочевих продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Мороз // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 52-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_8
Запропоновано модель оцінки ефективності функціонування системи управління якістю та прийняття управлінських рішень щодо забезпечення якості продукції із застосуванням апарату нечіткої логіки. Встановлено зв'язки та визначено залежності між класифікаційними ознаками та показниками системи управління якістю, що виявляє шляхи змін конфігурації системи управління.
Попередній перегляд:   Завантажити - 502.935 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Белінська С. 
Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 570.284 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Дьяков О. В. 
Безпечність швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. В. Дьяков, С. О. Белінська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 58-61 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 183.777 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Дьяков О. 
Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 95-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_12
Досліджено споживну цінність швидкозаморожених соків із міякоттю. Виявлено загальну тенденцію до незначного зниження вмісту цукрів і підвищення вмісту органічних кислот під час заморожування та низькотемпературного зберігання протягом 12 місяців. Встановлено відсутність впливу холодильної обробки на вміст пектинових речовин і беталаїнових пігментів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.764 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Белінська С. М. 
Ринковий механізм формування конкурентних переваг землекористування [Електронний ресурс] / С. М. Белінська // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія"]. Серія : Економіка. - 2012. - Т. 189, Вип. 177. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npchduec_2012_189_177_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.066 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Белінська С. 
Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої [Електронний ресурс] / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 154–162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_19
Наведено результати дослідження кількісних і якісних змін води під час зберігання та заморожування квасолі стручкової овочевої. Досліджено показники, які впливають на її якість та пов'язані з фракційним складом води. Встановлено зміни співвідношення фракцій води під час зберігання та заморожування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 587.953 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Горлачук В. В. 
Інститут землеустрою як інструмент організації раціонального використання і охорони земель сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / В. В. Горлачук, С. М. Белінська // Бізнес-навігатор. - 2015. - № 1. - С. 157-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2015_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.017 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Белінська С. М. 
Теоретичні засади бухгалтерського обліку землі [Електронний ресурс] / С. М. Белінська // Бізнес-навігатор. - 2015. - № 1. - С. 168-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2015_1_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 275.743 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Белінська С. 
Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів [Електронний ресурс] / С. Белінська // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 41–48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_7
Проаналізовано вплив попередньої обробки та заморожування на активність ферментів баклажанів. Установлено позитивний вплив витримки підготовлених до заморожування баклажанів у розчині кухонної солі на зниження активності аскорбінатоксидази та поліфенолоксидази, що сприяє збереженості кольору та С-вітамінної цінності замороженої продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.105 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
19.

Белінська С. М. 
Методичні засади обліку земельних ресурсів [Електронний ресурс] / С. М. Белінська // Агросвіт. - 2015. - № 8. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_8_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 78.75 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Орлова Н. Я. 
Органолептичні властивості заморожених томатів [Електронний ресурс] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська, Н. В. Камєнєва // Молодий вчений. - 2016. - № 1(3). - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_1(3)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 420.496 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського