Пошуковий запит: (<.>A=Белінська С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Белінська С. Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 154-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_21 На основі дослідження органолептичних властивостей та встановлення залежності комплексного показника якості від інгредієнтного складу розроблено рецептуру купажованого яблучно-морквяно-селерового соку із м'якоттю. Оцінено органолептичні властивості соку до та після заморожування, а також після його розморожування. Встановлено вплив камедей на зміну в'язкості продукту та його органолептичні властивості.
|
2. |
Белінська С. Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 5-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_2 Проаналізовано чинники формування й збереження споживних властивостей швидко-заморожених плодоовочевих продуктів. Встановлено причинно-наслідкові зв'язки між якістю швидкозаморожених продуктів і чинниками впливу на неї.
|
3. |
Дьяков О. Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 84-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_9 Наведено результати досліджень біологічної цінності швидкозаморожених соків із м'якоттю під час низькотемпературного холодильного зберігання. Установлено стабільність вмісту каротиноїдів і мінеральних елементів. Виявлено загальну тенденцію до зниження вмісту аскорбінової кислоти та поліфенолів під час заморожування та стабілізації їх вмісту протягом дев'яти місяців зберігання.
|
4. |
Белінська С. Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, В. Краснощок // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_15
|
5. |
Белінська С. Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, О. Китаєв // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_13
|
6. |
Белінська С. Управління біологічною безпечністю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / С. Белінська // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 166-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_26
|
7. |
Орлова Н. Показники-індикатори змін якості швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_18
|
8. |
Белінська С. Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 176-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_26
|
9. |
Орлова Н. Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_21
|
10. |
Белінська С. Ефективність управління виробництвом швидкозаморожених плодоовочевих продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Мороз // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 52-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_8 Запропоновано модель оцінки ефективності функціонування системи управління якістю та прийняття управлінських рішень щодо забезпечення якості продукції із застосуванням апарату нечіткої логіки. Встановлено зв'язки та визначено залежності між класифікаційними ознаками та показниками системи управління якістю, що виявляє шляхи змін конфігурації системи управління.
|
11. |
Белінська С. Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_9
|
12. |
Дьяков О. В. Безпечність швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. В. Дьяков, С. О. Белінська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 58-61 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_14
|
13. |
Дьяков О. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 95-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_12 Досліджено споживну цінність швидкозаморожених соків із міякоттю. Виявлено загальну тенденцію до незначного зниження вмісту цукрів і підвищення вмісту органічних кислот під час заморожування та низькотемпературного зберігання протягом 12 місяців. Встановлено відсутність впливу холодильної обробки на вміст пектинових речовин і беталаїнових пігментів.
|
14. |
Белінська С. М. Ринковий механізм формування конкурентних переваг землекористування [Електронний ресурс] / С. М. Белінська // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія"]. Серія : Економіка. - 2012. - Т. 189, Вип. 177. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npchduec_2012_189_177_27
|
15. |
Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої [Електронний ресурс] / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 154–162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_19 Наведено результати дослідження кількісних і якісних змін води під час зберігання та заморожування квасолі стручкової овочевої. Досліджено показники, які впливають на її якість та пов'язані з фракційним складом води. Встановлено зміни співвідношення фракцій води під час зберігання та заморожування.
|
16. |
Горлачук В. В. Інститут землеустрою як інструмент організації раціонального використання і охорони земель сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / В. В. Горлачук, С. М. Белінська // Бізнес-навігатор. - 2015. - № 1. - С. 157-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2015_1_30
|
17. |
Белінська С. М. Теоретичні засади бухгалтерського обліку землі [Електронний ресурс] / С. М. Белінська // Бізнес-навігатор. - 2015. - № 1. - С. 168-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2015_1_31
|
18. |
Белінська С. Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів [Електронний ресурс] / С. Белінська // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 41–48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_7 Проаналізовано вплив попередньої обробки та заморожування на активність ферментів баклажанів. Установлено позитивний вплив витримки підготовлених до заморожування баклажанів у розчині кухонної солі на зниження активності аскорбінатоксидази та поліфенолоксидази, що сприяє збереженості кольору та С-вітамінної цінності замороженої продукції.
|
19. |
Белінська С. М. Методичні засади обліку земельних ресурсів [Електронний ресурс] / С. М. Белінська // Агросвіт. - 2015. - № 8. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_8_10
|
20. |
Орлова Н. Я. Органолептичні властивості заморожених томатів [Електронний ресурс] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська, Н. В. Камєнєва // Молодий вчений. - 2016. - № 1(3). - С. 118-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_1(3)__27
|
| |