Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (23)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Загорулько О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Загорулько О. М 
Концепція автономного управління польотом космічного апарата спостереження Землі [Електронний ресурс] / О. М Загорулько, О. Г. Меланченко // Водний транспорт. - 2013. - Вип. 2. - С. 212-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vodt_2013_2_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.158 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Біркун О. О. 
Оцінка впливу екзогенного сурфактанту на антибактеріальні властивості препаратів, активних у відношенні полірезистентних збудників госпітальної пневмонії [Електронний ресурс] / О. О. Біркун, Ю. Л. Криворутченко, О. М. Постнікова, О. І. Коняєва, А. А. Бабанін, О. К. Загорулько // Український біофармацевтичний журнал. - 2012. - № 1-2. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ubfj_2012_1-2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.361 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Черевко О. І. 
Підвищення ефективності роботи роторного випарника [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 372.196 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Черевко О. І. 
Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 505.657 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Черевко О. І. 
Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 246.186 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Черевко О. І. 
Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 197.976 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Черевко О. І. 
Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарника [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 171.507 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Черевко О. І. 
Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 116-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 287.31 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Загорулько О. М. 
Точність вимірювань параметрів руху космічних апаратів в умовах однопунктної технології управління [Електронний ресурс] / О. М. Загорулько, В. В. Ожінський // Системи обробки інформації. - 2006. - Вип. 5. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2006_5_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 338.502 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Киптелая Л. В. 
Повышение эффективности производства фруктовых паст из плодово-ягодного сырья [Електронний ресурс] / Л. В. Киптелая, О. E. Загорулько // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(3). - С. 93-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(3)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 357.523 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Явтушенко А. М. 
Тенденції розвитку форм та способів застосування космічних систем у війнах майбутнього [Електронний ресурс] / А. М. Явтушенко, В. І. Богомья, С. Д. Ставицький, О. М. Загорулько // Системи обробки інформації. - 2005. - Вип. 4. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2005_4_30
Наведено тенденції розвитку форм та способів застосування космічних систем у війнах майбутнього.
Попередній перегляд:   Завантажити - 414.006 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Кіптела Л. В. 
Вдосконалення обладнання для виробництва плодоягідних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__2
Розглянуто вдосконалення технологічного обладнання консервної промисловості для виробництва порошкових напівфабрикатів. Підвищено ефективність процесу згущення фруктового пюре у роторному плівковому апараті до вмісту сухих речовин (СР) 30 - 40 % за рахунок турбулентного режиму теплоносія в нагрівальній оболонці апарата. Подальше досушування фруктової пасти відбувається у модернізованій вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 88 - 92 % СР.
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.768 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Гавриленко О. С. 
Ефективна модифікація фунгіцидного препарату з мікроелементами, отриманими за нанотехнологіями [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, А. Г. Пащенко, О. В. Загорулько, Т. В. Нестерчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 525.389 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Гавриленко О. С. 
Оцінка впливу мікробіологічних процесів під час зберігання зерна ярої пшениці [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2016. - № 4. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2016_4_7
Вивчено вплив комплексного препарату зі складовими мікроелементного походження на бактерії та культури грибів, виділені з зерна ярої пшениці ДП Новотроїцького елеватора Київської області в період зберігання. Встановлено ефективність фунгіцидної дії препарату, до складу якого входять мікроелементи срібло та мідь у формі органічних солей карбонових кислот, отриманих за допомогою нанотехнологій. Представлено результати досліджень видового складу збудників хвороб зерна озимої пшениці.
Попередній перегляд:   Завантажити - 399.155 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Гавриленко О. С. 
Визначення мікробіологічних ризиків під час дослідження м'яса свиней, уражених саркоцистозом [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 4. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_4_18
Визначено підходи до оцінки мікробіологічних ризиків під час використання в їжу свинини, одержаної від уражених саркоцистозом тварин. Проведено аналіз мікробіологічного ризику м'яса свиней, уражених саркоцистозом, включено кількісну та якісну інформацію мікробіологічних небезпек у дослідженому матеріалі. Встановлено, що в зразках з різним ступенем ураження саркоцистами підвищується не тільки кількість мезофільних аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів у м'ясі, але й кількість патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 352.072 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Загорулько О. М. 
Визначення критеріїв та показників ефективності функціонування космічних апаратів спостереження Землі [Електронний ресурс] / О. М. Загорулько // Новітні технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2016_2(2)__21
Попередній перегляд:   Завантажити - 413.348 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Гавриленко О. С. 
Мікробіологічний контроль м'ясних та м'ясорослинних консервів [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 4. - С. 81-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_4_18
Наведено результати досліджень якості 22-х зразків м'ясних та м'ясорослинних консервів українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Проаналізовано показники якості та безпечності консервів, що реалізуються в торговій мережі по Україні. За результатами проведених досліджень встановлено невідповідності згідно з діючими стандартами за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, що свідчить про порушення на етапах виробництва дослідних зразків консервів українських підприємств-виробників.
Попередній перегляд:   Завантажити - 357.541 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
18.

Черевко О. І. 
Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.138 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Маяк В. І. 
Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів [Електронний ресурс] / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 224.025 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Черевко О. І. 
Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів з плодово-ягідної сировини гарантованої якості [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 5. - С. 153-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_5_19
Описано спосіб виробництва багатокомпонентних напівфабрикатів з плодово-ягідної сировини. Спосіб відрізняється тим, що для процесів концентрування та сушіння використовується удосконалений роторний плівковий апарат (РПА) та вальцьова ІЧ-сушарка на основі гнучкого плівкового резистивного електронагрівача випромінюючого типу (ГПРЕнВТ). Для розробленого обладнання встановлено раціональні режими обробки рослинної сировини. Проведено апробацію розробленого способу для оцінки якості одержаних напівфабрикатів за різним рецептурним складом (яблуко, журавлина, глід). Оцінку якості проведено дослідженням кольорових характеристик за допомогою методу спектроскопії та розробленого методоу цифрової обробки. Колір дослідних зразків під час спектроскопії оцінювався за допомогою параметрів кольору у системі CIE XYZ (домінуюча довжина хвилі (<$Elambda>дом, нм), яскравість (T, %), чистота кольору (P, %)). Встановлено, що розбіжності результатів порівняльного аналізування кольорових параметрів дослідних зразків, одержаних під час спектрального аналізу, та запропонованого цифрового методу становлять менше 5 %, що є в межах експериментальної похибки. Це підтверджує подальшу ефективність використання цифрового методу аналізу кольорових характеристик під час будь-якого доступного для фотографування технологічного процесу. При цьому запропонований метод цифрового аналізування кольору не лише для плодово-ягідних композицій, а й харчових продуктів у цілому забезпечує мобільність і портативність аналізування з короткотривалою обробкою одержаних цифрових даних та одночасного представлення одержаних результатів в якісні кольорові параметри. Оцінкою якості сушених багатокомпонентних плодово-ягідних паст встановлено перевагу зразка із таким відсотковим співвідношення компонентів: яблуко, журавлина, глід - 60:30:10.
Попередній перегляд:   Завантажити - 444.253 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського