![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Зиков О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Бурдо О. Г. Підвищення енергоефективності рекуперативної зерносушарки [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, І. В. Безбах, О. В. Зиков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 190-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__44
| 2. |
Зиков О. В. Моделювання процесу сушіння амаранту в апараті з термосифоном, що обертається [Електронний ресурс] / О. В. Зиков, О. В. Воскресенська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__12
| 3. |
Бурдо О. Г. Нові конструкції сушарок для виробництва екологічно безпечних зернопродуктів при зменшенні витрат енергії [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, І. В. Безбах, О. В. Зиков, Є. В. Латанський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 231-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__59
| 4. |
Бурдо О. Г. Дослідження процесу сушіння в рекуперативній зерносушарці [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, І. В. Безбах, О. В. Зиков // Зернові продукти і комбікорми. - 2014. - № 3. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2014_3_12
| 5. |
Терзієв С. Г. Оптимізація поточних мікрохвильових екстракторів кави [Електронний ресурс] / С. Г. Терзієв, Ю. О. Левтринська, О. В. Зиков // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 3. - С. 106-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_3_21
| 6. |
Азарєнков М. О. Іонно-плазмові системи з комбінованими електричними і магнітними полями для мікро- і нанотехнологій [Електронний ресурс] / М. О. Азарєнков, С. В. Дудін, О. В. Зиков, В. І. Фаренік, С. Д. Яковін // Журнал фізики та інженерії поверхні. - 2017. - Т. 2, № 2-3. - С. 119-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jsphen_2017_2_2-3_9
| 7. |
Зиков О. В. Синтез діелектричних сполук на базі магнетрону постійного струму [Електронний ресурс] / О. В. Зиков, С. Д. Яковін, С. В. Дудін // Фізична інженерія поверхні. - 2009. - Т. 7, № 3. - С. 195-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Phip_2009_7_3_5
| 8. |
Бурдо О. Г. Дослідження впливу режимних і конструктивних параметрів при обробці в’язких та дисперсних продуктів в апаратах на базі ротаційних термосифонів [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, І. В. Безбах, О. В. Зиков, С. В. Шишов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 6. - С. 80-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_6_12 У роботі використано принципово новий спосіб розв'язання складної науково-технічної проблеми - зменшення питомих витрат енергії під час сушіння дисперсних продуктів, термообробки неньютонівських рідин (НР). Розроблено інноваційні конструкції апаратів для термообробки, випарювання НР, сушіння дисперсних продуктів. Обгрунтовано методики і створено експериментальні стенди для комплексних досліджень процесу випарювання НР, сушіння дисперсних продуктів у апаратах на базі ротаційних термосифонів (РТ). Досліджено вплив конструктивних і режимних параметрів на кінетику процесу випарювання харчових НР, сушіння дисперсних продуктів в апаратах на базі РТ. Наведено результати досліджень, що проведені на експериментальних стендах кафедри процесів обладнання та енергетичного менеджменту Одеської національної академії харчових технологій. За результатами проведених експериментальних досліджень підтверджено, що технічною базою для удосконалення технологій сушіння, концентрування, термообробки можуть стати сучасні способи ефективної теплопередачі - РТ, а також апарати на їх основі. Експерименти випарювання проведено на томатній масі, яблучному пюре в широкому діапазоні параметрів. Під час сушіння дисперсних продуктів одержано термограми, лінії сушіння для пшениці, амаранту, проса, вареного гороху в установці з РТ. Досліджено вплив режимних параметрів на коефіцієнти тепловіддачі. Встановлено, що на інтенсивність тепло- і масопереносу суттєво впливає частота обертання конденсатора, кут його нахилу та фізичні властивості продукту. Встановлено, що апарат із РТ забезпечує коефіцієнти теплопередачі в 4 рази вище, ніж у сучасних апаратах.
| 9. |
Яковін С. Д. Іонно-плазмова система для реактивного магнетронного нанесення покриттів [Електронний ресурс] / С. Д. Яковін, О. В. Зиков, С. В. Дудін, В. І. Фаренік, М. М. Юнаков // Фізична інженерія поверхні. - 2014. - Т. 12, № 3. - С. 428-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Phip_2014_12_3_14
| 10. |
Зиков О. Енергоефективні методи термічної обробки зерна [Електронний ресурс] / О. Зиков, С. Орлова, Л. Овсянникова // Agrarian bulletin of the Black sea littoral. - 2019. - Iss. 94. - С. 176-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agbubls_2019_94_25
|
|
|